Dekoration

Kreative idéer til dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

Varer 1-36 af 42

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v16204 Charmerende lysestager med minifigurer
  Det er superhyggeligt at sidde indenfor med levende lys, når det er mørkt og koldt ude! Med denne idé kan børnene dekorere en fin lysestage og lave små figurer ud af fri fantasi. Find inspiration her eller find selv på andre figurer...
 2. Inspiration: v14235 Terrakotta, malet med hhv. Chalky- og Art Metal maling

  De viste terrakottakugler er sammen med opbevaringskassen af træ malet med Chalky Vintage Look maling i Smokey Blue. Husene er derimod malet med Art Metal maling i hhv. guld og kobber.

 3. Inspiration: v14427 Sprøjtemalede vaser af terrakotta
  De viste vaser af terrakotta er dekoreret effektfuldt ved brug af spraymaling, sprøjtet på gennem et sprøjtefilter af net.
 4. Inspiration: v13031 Terrakottahjerte med limfolie i guld

  Terrakottahjertet er malet med Plus Color hobbymaling. Efter tørring er lim påført i et bælte, hvorpå limfolien er lagt og gnedet fast.

 5. Inspiration: v12445 Urtepotter med kogler
 6. Inspiration: v11840 Glimmerugler
 7. Inspiration: v11604 Sparehus
 8. Inspiration: v11527 Tandstikholder babusjka

Varer 1-36 af 42

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.