Dekoration

Kreative idéer til dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

Varer 1-36 af 46

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v16204 Charmerende lysestager med minifigurer
  Det er superhyggeligt at sidde indenfor med levende lys, når det er mørkt og koldt ude! Med denne idé kan børnene dekorere en fin lysestage og lave små figurer ud af fri fantasi. Find inspiration her eller find selv på andre figurer...
 2. Inspiration: v14344 Sparebøsse af terrakotta malet med A-Color Glas maling
  Den viste sparebøsse af terrakotta er malet med A-Color Glass maling og efter tørring dekoreret med dækkende glas- og porcelænstusch.
 3. Inspiration: v14381 Kugle med harlekinmønster i relief duppet med duppesvamp
  Den ovale terrakottakugle, der ligner et æg, er dekoreret med farve i form af Plus Color hobbymaling, påført med duppesvamp.
 4. Inspiration: v13272 Lysmanchetter monteret i selvhærdende ler

  Lysmanchetter til fyrfadslys er stukket fast i selvhærdende ler. Her to runde varianter med mønstre efter fri fantasi i hvid-, sort- og karryfarvet ler.

 5. Inspiration: v12445 Urtepotter med kogler

Varer 1-36 af 46

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.