Dekoration

Kreative idéer til dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

Varer 73-108 af 147

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v13304 Manillamærke med grafisk motiv af Masking Tape

  Manillamærket er dekoreret med et både grafisk tegnet- og monteret motiv. Der er anvendt en sort porcelænstusch til konturopstregning, mens Masking Tape er påsat. Herefter er det dekorerede manillamærke fastgjort på forsiden af et kort.

 2. Inspiration: v13160 Dekosten med kulørte mønstre og selvlysende effekt

  Dekostenene har fået forskellige kulører og mønstre, lavet med porcelænstusch og 3D Liner med glitter. Derudover har flere dekosten fået selvlysende effekt efter maling med Glow in the dark.

 3. Inspiration: v13032 Malet zorromaske
 4. Inspiration: v13027 Hjerte og kugle af terrakotta pyntet med glasmaling og bånd til ophæng

  Terrakottaophængene er malet med A-color Glass, der giver en let transparent og blank overflade. Herefter er tekst og tegninger lavet med heldækkende glas- og porcelænstusch. Ophængene er monteret med dekobånd.

 5. Inspiration: v13015 Sten og Silk Clay
 6. Inspiration: v12891 Mosaik i collageramme
 7. Inspiration: v12834 Kreative bordskånere
 8. Inspiration: v12627 Glashjerte med dekoration

  Motiv på deocupagepapir er klippet ud og sat på bagsiden af hjertet med glasdecoupagelak. Der er skrevet på forsiden med glas- og porcelænstusch.

 9. Inspiration: v12623 Brevpresser i glas

Varer 73-108 af 147

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.