Dekoration

Kreative idéer til dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

Varer 37-72 af 148

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14834 Hjerte med bladtryk
  Hjerte i glas dekoreret med stempelmotiver og naturblade. Motiver og Hobbyfilt er limet på med decoupagelak, og teksten er skrevet med glas- og porcelænstusch.
 2. Inspiration: v14502 Huse støbt af beton og gips i saml-selv-forme
  De viste huse er alle støbt i saml-selv-forme med hhv. Hobbybeton og gipsstøbemassen, Cera-Mix Exclusive. Herefter er tagryggen på huset af beton malet med Art Metal, mens de to huse af gips er grafisk dekoreret med en sort glas- og porcelænstusch.
 3. Inspiration: v14310 Sparegris af sort terrakotta med tuschtegning
  Sparegrisen af mat, sort terrakotta er lakeret med decoupagelak og efter tørring dekoreret med tegning og tekst. Hertil er brugt dækende tusch til glas og porcelæn.
 4. Inspiration: v14198 Oplukker med glasmosaik
 5. Inspiration: v13742 Porcelænshjerte og porcelænsstjerne dekoreret med tusch

  Hver porcelænsfigur, der kan bruges som brevpresser, er malet og grafisk dekoreret ved brug af hhv. en sort- og kulørte glas- og porcelænstusch med glitter. Herefter er alle figurer fikseret samtidig i 90 min. ved 160 grader i alm. ovn.

Varer 37-72 af 148

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.