MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Dekoration

Kreative idéer til dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

Varer 37-72 af 148

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15129 Kakkel i terrakotta dekoreret med etnisk mønster efter stencil
  Kakler i terrakotta er dekoreret med porcelænsmaling ved hjælp af stencil. Kaklerne er gode som brikker til fx kaffe eller drinks eller som pynt på bordet med en vase på.
 2. Inspiration: v14834 Hjerte med bladtryk
 3. Inspiration: v14563 Malet fyrfadsstage i glas dekoreret med glas- og porcelænstusch
  Den viste lysestage af massivt glas er dekoreret med maling og tusch. På undersiden er A-Color Glass duppet på med en skumstencil-pensel. Efter tørring er også Art Metal maling i guld påført. Tekst og grafik på stagens overside er lavet med glas- og porcelænstusch.
 4. Inspiration: v14184 Sparebøsser af terrakotta, dekoreret med tekster og tal
  De to sparebøsser af rå terrakotta - her huse, der fx kan bruges til boligopsparingen - er dekoreret med tekster og tal, lavet med dækkende tusch til glas og porcelæn. Forinden er det lille hus grundet med A-Color Glass i sort, mens det store er grundet med transparent decoupagelak.
 5. Inspiration: v14198 Oplukker med glasmosaik
 6. Inspiration: v13745 Sparebøsse af terrakotta med tuschtegnet dekoration

  Den viste elefant af terrakotta er en sparebøsse, dekoreret grafisk ved hjælp af glas- og porcelænstusch.

Varer 37-72 af 148

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.