MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Dekoration

Kreative idéer til dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

Varer 37-72 af 121

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14629 Hvidt krus med sort motiv
  De hvide krus, der er stabelbare, er begge dekoreret med et sort motiv tegnet af med glas- og porcelænstusch efter skabelon. Det ene krus er brugt som beholder til blyanter, mens en kaktus af Silk Clay er modelleret og sat ned i det andet.
 2. Inspiration: v14288 Lysglas med stråsilkepapir og Halloween stickers

  De viste lysglas er begge dekoreret med stråsilkepapir, limet fast med decoupagelak til glas og porcelæn. Efter tørring er hvert glas pyntet med et Halloween-motiv i form af en selvklæbende sticker.

 3. Inspiration: v14198 Oplukker med glasmosaik
 4. Inspiration: v13742 Porcelænshjerte og porcelænsstjerne dekoreret med tusch

  Hver porcelænsfigur, der kan bruges som brevpresser, er malet og grafisk dekoreret ved brug af hhv. en sort- og kulørte glas- og porcelænstusch med glitter. Herefter er alle figurer fikseret samtidig i 90 min. ved 160 grader i alm. ovn.

 5. Inspiration: v13194 Lysglas med frosted effekt og decoupage

  De fire lysglas, der tilsammen udgør et ord er hver for sig frosted med Glass Color Frost. Herefter er et bogstav skåret ud i papirserien, Paris, fra Vivi Gade Design og pålimet med decoupagelak til glas og porcelæn.

Varer 37-72 af 121

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.