MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Dekoration

Kreative idéer til dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

21 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v16229 En lys idé
  "Genbrugsmaterialer er sjove at arbejde med og giver plads til en masse kreativitet og fantasi. Saml gamle el-pærer og lav disse fine, små skulpturer. En anderledes idé... MÅLGRUPPE: Indskoling og Mellemtrin"
 2. Inspiration: v13134 Akvarie på todelt 3D plade af træ og glas

  Akvariet er lavet af en 3D plade med bagstykke af træ og glasforstykke. Fisk er tegnet og malet på glaspladen med glas- og porcelænstusch. Havmiljøet er malet på bagstykket med Art School. Herefter er begge dele monteret i den tilhørende træfod.

 3. Inspiration: v13015 Sten og Silk Clay
 4. Inspiration: v12891 Mosaik i collageramme
 5. Inspiration: v12623 Brevpresser i glas
 6. Inspiration: v12127 Kunstkakkel med aftryk
 7. Inspiration: v11603 Dekoreret bordskåner i porcelæn

  Bordskåner i porcelæn er dekoreret med Glass Ceramic maling og Glas- og Porcelænstusch. Trærammen om motivet er malet med Plus Color hobbymaling.

21 varer

pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.