MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Dekoration

Kreative idéer til dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

33 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v16229 En lys idé
  "Genbrugsmaterialer er sjove at arbejde med og giver plads til en masse kreativitet og fantasi. Saml gamle el-pærer og lav disse fine, små skulpturer. En anderledes idé... MÅLGRUPPE: Indskoling og Mellemtrin"
 2. Inspiration: v14502 Huse støbt af beton og gips i saml-selv-forme
  De viste huse er alle støbt i saml-selv-forme med hhv. Hobbybeton og gipsstøbemassen, Cera-Mix Exclusive. Herefter er tagryggen på huset af beton malet med Art Metal, mens de to huse af gips er grafisk dekoreret med en sort glas- og porcelænstusch.
 3. Inspiration: v12953 Glas, dekoreret med Glass Ceramic

  Lysglas, malet indvendigt i en farve med Glass Ceramic. Udvendigt en grafisk streg efter skabelon, tegnet op med en sort porcelænstusch.

 4. Inspiration: v12891 Mosaik i collageramme
 5. Inspiration: v12127 Kunstkakkel med aftryk
 6. Inspiration: v11857 Dekoration på glas
 7. Inspiration: v11714 Sparefigurer med A-color Glass

  Her er fine sparefigurer dekoreret med A-color Glass, suppleret med sort tusch til Glas- og porcelæn samt Art metal guld. Rigtig sjov aktivitet for alle aldre Lav evt. prikker med Art Metal og skumstencil. Brug gode flade nylonpensler.

 8. Inspiration: v10050 Glas

33 varer

pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.