MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Dekoration

Kreative idéer til dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

Varer 73-108 af 181

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v13772 Quilling-hjerte som ophæng

  Hjertet af papir er lavet af quillingstrimler, rullet op i spiraler på en quillingpen. Herefter er spiralerne limet sammen i en bort af papir, lagt i spænd i en hjerteformet udstiksform.

 2. Inspiration: v13646 Malet hjerteæske med mosaik på låget

  Den hjerteformede æske og låget er malet i hver sin farve med Plus Color hobbymaling. Efter tørring er låget penslet med limlak, hvori en mosaik af plast er lagt.

 3. Inspiration: v13457 Tuschmalede og rhinstenspyntede figurer af kraftigt karton

  Figurene af udstanset, hvid karton er hver malet med Colortime tusch og pyntet med selvklæbende rhinsten.

 4. Inspiration: v13267 Stor ugle, klippet i London designpapir

  Den store ugle er klippet i et helt ark designpapir fra Vivi Gades kollektion, London. Herefter er den monteret på ophæng af mercieseret bomuldsgarn, pyntet med træperler.

Varer 73-108 af 181

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.