FRI FRAGT: Brug koden 321854 netop nu og få fri levering, når du køber for mere end 199 kr.

Dekoration

Kreative idéer til dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

Varer 1-36 af 54

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v16137 Æsker beklædt med linoleumstryk på japanpapir
  Lav æsker beklædt med linoleumstryk. Print og overfør motiv på linoleumsplade. Skær ud, og lav flotte tryk på japanpapir. Tilpas linoleumstrykket til æskerne, og lim fast med decopagelak.
 2. Inspiration: v16182 Kagedåser af æsker
 3. Inspiration: v16178 Kager af æsker
 4. Inspiration: v14913 Gæstebillede med elefant og balloner
  Lav et sødt billede med en elefant, og klip balloner, som du kan tage med til din fest. Alle gæster skriver deres navn i hver deres ballon, som herefter limes på billedet. På den måde bliver billedet et personligt minde fra dagen. Billedet er herefter monteret i en malet billedramme.
 5. Inspiration: v14380 Påskehare af papmaché beklædt med decoupagepapir
  Den viste hare af papmache er grundet med hvid hobbymaling og efter tørring beklædt med decoupagepapir. Detaljer er tegnet med 3D Liner.
 6. Inspiration: v13456 Vandmand og brandmand af imiteret stof

  Vandmanden og brandmanden med lange tentakler er lavet af imiteret stof. Goplerne er klippet og malet i hver sin farve med A-Color metallic, hæftet sammen og ophængt i elastisk nylontråd, der får dem til at 'svømme'.

 7. Inspiration: v12752 Papophæng med rhinsten

Varer 1-36 af 54

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.