MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Dekoration

Kreative idéer til dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

20 varer

pr. side
Stigende orden
  1. Inspiration: v16178 Kager af æsker
    Lav din egne dekorative kager af runde papæsker. Mal med hobbymaling og pynt glasur, lys og bær af Foam Clay og Silk Clay. Lav mange forskellige slags kager fx lagkager eller cupcakes, der er perfekte i de smås legekøkken.
  2. Inspiration: v13656 Blyant med hoved af Silk Clay
    Hver af de viste blyanter er for enden monteret med et hoved formet af Silk Clay. Herpå hår i form af kartet uld i små totter og to fjedre som arme med hænder af Silk Clay.
  3. Inspiration: v11201 Rytmeinstrumenter
  4. Inspiration: v10924 Halloween masker af papmaché dekoreret med akrylmaling og puff medium

    Papmaché masker er malet med en blanding af Pop Up Liner og A-color mat og derefter varmet med varmepistol, så farven puffer op.

20 varer

pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.