MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Dekoration

Kreative idéer til dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

Varer 73-108 af 258

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v13995 Todelt påskeæg dekoreret med decoupage, blonde og fjer

  Det stående, todelte æg af papmache er på nederste og øverste del beklædt med decoupagepapir i hver sit mønstrede design fra Vivi Gade. Slutteligt er et blondebælte limet fast, hvori små dun er monteret.

 2. Inspiration: v13919 Stående engel, malet og pyntet med pailletbånd

  Den stående engel af pap er malet med Plus Color hobbymaling og drysset med glimmer. Efter tørring er den på kjolen og langs kanten dekoreret med pailletbånd. Ansigt er et fastgjort, printet foto. - Til begge dele er Clear Multi Glue Gel anvendt.

 3. Inspiration: v13783 Malede papmasker med glitter

  De viste masker af papmache er malet i to farver med Plus Color hobbymaling. Efter tørring er de pyntet med glitter i guld, drysset på over udvalgte partier med Allround limlak.

 4. Inspiration: v13640 Fabelfigurer af malede kegler

  Fabelfigurerne er grafisk dekorerede kegler i flere størrelser. Hertil er brugt Plus Color hobbymaling i forskellige farver - hhv. malet på med pensel og duppet på med en skumstencil. Øjne er tegnet på med en sort Uni Posca tusch.

Varer 73-108 af 258

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.