MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Dekoration

Kreative idéer til dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

Varer 1-36 af 188

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v16137 Æsker beklædt med linoleumstryk på japanpapir
  Lav æsker beklædt med linoleumstryk. Print og overfør motiv på linoleumsplade. Skær ud, og lav flotte tryk på japanpapir. Tilpas linoleumstrykket til æskerne, og lim fast med decopagelak.
 2. Inspiration: v16182 Kagedåser af æsker
 3. Inspiration: v16142 Æsker med stofdecoupage
 4. Inspiration: v16178 Kager af æsker
 5. Inspiration: v15469 Papæsker dekoreret som trommer med læderpapir, ringe og natursnor
  Trommeæsker i pap pyntet med læderpapir og natursnor, der er monteret med plastringe.
 6. Inspiration: v14913 Gæstebillede med elefant og balloner
  Lav et sødt billede med en elefant, og klip balloner, som du kan tage med til din fest. Alle gæster skriver deres navn i hver deres ballon, som herefter limes på billedet. På den måde bliver billedet et personligt minde fra dagen. Billedet er herefter monteret i en malet billedramme.
 7. Inspiration: v14611 Ko af papmaché med Foam Clay og Silk Clay
  Den lille ko er beklædt med Foam Clay, der er fordelt jævnt og trykket fast i små kugler. Som aftegninger i pelsen er Silk Clay brugt og fastgjort efter samme fremgangsmåde.

Varer 1-36 af 188

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.