Dekoration

Kreative idéer til dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

Varer 73-108 af 152

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14192 Fotoramme i robotdesign, beklædt med Foam Clay
  Den viste robotramme er monteret med et foto og beklædt med Foam Clay efter fri fantasi. Pynt er rhinsten, der er trykket fast.
 2. Inspiration: v13965 Bordkort af træskiver med tavlemaling og skolekridt

  Det viste bordkort er en træskive, malet i et afgrænset område med tavlelak. Efter tørring er et navn skrevet med skolekridt, og det færdige bordkort er bundet fast om en sammenrullet serviet ved kuverten.

 3. Inspiration: v13666 Sortmalet træramme med glasmosaik

  De viste trærammer er alle malet sorte. Herefter er bagstykket i hver ramme dekoreret efter fri fantasi med mosaik af glas, spartlet med sort filler.

 4. Inspiration: v13639 Malet puslespil i træ
 5. Inspiration: v13451 Malet legetøj af træ, dekoreret med Posca tuscher

  Legetøjet af træ er malet med Plus Color hobbymaling og tørret, hvorefter tuschtegninger er lavet med Uni Posca markere. Til slut er legetøjet lakeret for både finish og bedst mulig holdbarhed.

 6. Inspiration: v13428 Redekasse - byg selv
 7. Inspiration: v13424 Malet træmaske på pind

Varer 73-108 af 152

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.