MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Dekoration

Kreative idéer til dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

Varer 145-180 af 264

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v13815 Malet bakke med klar glasmosaik over designpapir

  Den viste bakke til servering eller anretning er malet med Plus Color hobbymaling. Efter tørring er bunden dekoreret med fastgjort designpapir og klar glasmosaik. Sidstnævnte fyldt ud med mosaikfiller og aftørret med fugtig svamp.

 2. Inspiration: v13691 Adventskrans med kvaster og metalskilte med tal

  Kransen til advent består af naturgrene, pyntet med pålimede træskiver. Herefter er 4 lysholdere monteret, om hvilke metalskilte med tal og kvaster af hampsnor er bundet.

 3. Inspiration: v13577 Malet og mønsterdekoreret fuglefoderhus

  Fuglefoderhuset af træ og med spyd til at montere fx æbler og mejsebolde er malet med Plus Color hobbymaling. Efter tørring er huset dekoreret med mønstre, lavet med Uni Posca tusch.

 4. Inspiration: v13428 Redekasse - byg selv
 5. Inspiration: v13424 Malet træmaske på pind
 6. Inspiration: v13249 Interiør dekoreret med decoupagepapir fra Vivi Gade

  Lysestagen, billedet med ramme og det alfabetiske tegn er henholdsvis malet med Plus Color hobbymaling og dekoreret med decoupagepapir fra Vivi Gade.

Varer 145-180 af 264

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.