FRI FRAGT: Brug koden 321854 netop nu og få fri levering, når du køber for mere end 199 kr.

Dekoration

Kreative idéer til dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

Varer 109-144 af 265

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14447 Skelet af dinosaur beklædt med Silk Clay
  De viste dinosaurer er hver lavet af et saml-selv skelet i træ og beklædt med Silk Clay. Øjne med gevind er trykket fast på hovedet til slut.
 2. Inspiration: v14424 Malet sættekasse med decoupage og små bøjlestænger
  Den viste sættekasse, formet som et hus, er grundet med hvid og malet med Chalky Vintage Look maling. Herefter er decoupagepapir og tværgående pinde i udvalgte rum monteret.
 3. Inspiration: v14197 Fyrfadsstage af træ dekoreret med glasmosaik
  De to fyrfadsstager i hver sin højde er malet hvide og efter tørring dekoreret med en mosaik af små glasbrud, der er limet fast. Detaljer er tegnet med dækkende tusch til glas og porcelæn.
 4. Inspiration: v14121 Bogkasser malet i vintage look og tapetseret

  De viste bogkasser er hver behandlet med Chalky Vintage Look maling og -voks. Herefter er de tapetseret på bagstykket med designpapir fra Vivi Gade. Til dette er dobbeltklæbende tape anvendt.

Varer 109-144 af 265

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.