Cyber Monday: Spar 30%* på ALT – kun i dag! Brug rabatkoden: CYBER30 ved checkout. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på forsiden.

Dekoration

Kreative idéer til dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

Varer 37-72 af 129

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v13997 Vase af hvidt porcelæn med decoupagepapir fra Vivi Gade

  Hver vase af hvid porcelæn er dekoreret med fastlimede motiver, klippet ud af decoupagepapir i design fra Vivi Gade.

 2. Inspiration: v13852 Glas til lys dekoreret med decoupage papir

  Hvert af de små lysglas er beklædt med mønstret decoupagepapir, fastgjort med decoupagelak til glas og porcelæn. Herefter er alle glas pyntet med bomber, lavet med 3D Liner, glitter.

 3. Inspiration: v13565 Scrapbog af ringbind med sider af Color Bar karton

  Scrapbogen er her tænkt som Barnets bog til institutionsbrug. Bogen er til beskrivelse af barnets første år i ord, fotos, tegninger og scrap. Den er lavet af et ringbind med collage-dekoreret omslag og sider af Color Bar karton.

 4. Inspiration: v13249 Interiør dekoreret med decoupagepapir fra Vivi Gade

  Lysestagen, billedet med ramme og det alfabetiske tegn er henholdsvis malet med Plus Color hobbymaling og dekoreret med decoupagepapir fra Vivi Gade.

Varer 37-72 af 129

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.