MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Dekoration

Kreative idéer til dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

Varer 1-36 af 107

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v16161 Kaninfamilie med stofdecoupage
  Kaninfamilie i træ, malet med plus Color Dusty rose. Dekoreret med Patchwork stof, påsat med decoupage allround mat. Øjne malet med Plus Color sort tusch.
 2. Inspiration: v16142 Æsker med stofdecoupage
 3. Inspiration: v14639 Kugle beklædt med bandana i paisley-mønster
  De viste kugler er af styropor og hver beklædt med små stykker stof fra en bandana med paisley-mønster. Alle stofstykkerne er limet fast som decoupage med speciallimen, VTR Glue.
 4. Inspiration: v14433 Påskeæg pyntet med decoupagepapir i pink harmoni
  Det naturtro æg af plast er beklædt med mønstret decoupagepapir i rosa og gule nuancer.
 5. Inspiration: v14068 Dinosaur af papmaché, malet og dekoreret med decoupagepapir

  Dinosaurerne af papmache er malet i hver sin farve med Plus Color hobbymaling. Efter tørring er de dekoreret med decoupagepapir, limet på. Øjne og tænder er formet af Silk Clay og trykket fast.

Varer 1-36 af 107

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.