Dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

Varer 1-36 af 88

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Kaninfamilie med stofdecoupage
  Udsolgt
  Inspiration: v16161
  Kaninfamilie med stofdecoupage
  Kaninfamilie i træ, malet med plus Color Dusty rose. Dekoreret med Patchwork stof, påsat med decoupage allround mat. Øjne malet med Plus Color sort tusch.
 2. Fritstående ugle med decoupage og malede detaljer
  Udsolgt
  Inspiration: v14610
  Fritstående ugle med decoupage og malede detaljer
  Den fritstående ugle af papmaché med detaljer på forsiden er grundet med hvid Plus Color hobbymaling. Efter tørring er uglen beklædt med decoupagepapir, der er limet fast med decoupagelak. Detaljer er trukket op med samme maling foruden sort.
 3. Træbogstaver og påskeæg malet og dekoreret med decoupage
  Udsolgt
  Inspiration: v14369
  Træbogstaver og påskeæg malet og dekoreret med decoupage
  De stående bogstaver er hver malet på siderne og bagsiden. Herefter er de dekoreret med decoupagepapir på fronten. - Her præsenteret med naturtro æg af plast, der er pyntet på nogenlunde samme vis.
 4. Påskehare af keglekrop med decoupage
  Udsolgt
  Inspiration: v13871
  Påskehare af keglekrop med decoupage

  Hver af de viste påskeharer er en malet keglekrop, der efter tørring er dekoreret med fastlimet decoupagepapir i mindre stykker. Ører er klippet af mosgummi, der er stukket fast i to små snit på hovedet. Øjne, snude og hale er Silk Clay, der er trykket fast. Butterfly er limet på.

Varer 1-36 af 88

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.