Dekoration

Trædekoration

Træartikler og træ kan bruges til et væld af kreative aktiviteter. Du kan lave bl.a. ophæng, pynt, dekoration, skilte, fuglehuse, figurer og meget andet af træ.

Her finder du et stort udvalg af kreative idéer og inspiration til dekorering af træ. Hver artikel indeholder en step-by-step guide til trædekoration.

Varer 217-252 af 389

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v13744 Krans af naturgrene, pyntet i rødt

  Kransen af naturgrene er pyntet med rødt satinbånd, små bjælder på rød hampsnor, rødmalede og glanslakerede pap- og træstjerner, og stjerner, formet af flad alutråd. Hertil friske lærkegrene, stukket fast her og der.

 2. Inspiration: v13690 Flettet grenkrans i hjerteform med kogler og anisstjerner

  Den hjerteformede fletkrans af grene er monteret med rød/hvid bomuldssnor som vedhæng, hvorpå anisstjerner er pålimet. Derudover er koglebunde, pyntet med røde træperler også limet på sammen med slagmetal i kobber.

 3. Inspiration: v13639 Malet puslespil i træ
 4. Inspiration: v13638 Malet skrin af træ, dekoreret med slagmetal i kobber

  Skrinet er malet kobberfarvet med malingen, Art Metal. Efter tørring er skrinet yderligere dekoreret med slagmetal i kobber.

 5. Inspiration: v13578 Dekoreret hus til ophæng af husnøgle m.fl.

  Huset af træ, der er beregnet til ophængning af nøgler, er malet med Plus Color hobbymaling og tørret. Herefter er det dekoreret med karme, blomster osv. ved hjælp af Uni Poscha tusch i forskellige farver.

Varer 217-252 af 389

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.