Weekend Sale: Nyd weekenden med 25% rabat på vores store udvalg af bomuldsgarn. Find din rabatkode her
Dekoration

Trædekoration

Træartikler og træ kan bruges til et væld af kreative aktiviteter. Du kan lave bl.a. ophæng, pynt, dekoration, skilte, fuglehuse, figurer og meget andet af træ.

Her finder du et stort udvalg af kreative idéer og inspiration til dekorering af træ. Hver artikel indeholder en step-by-step guide til trædekoration.

Varer 145-180 af 277

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v13856 Fyrfadsstager af træ, malet med tavlemaling

  Den høje og den lave stage er malet med 2-3 lag tavlemaling. Efter tørring er begge dekoreret med Masking Tape, der er lakeret for bedst mulig holdbarhed. Tekst, der kan udviskes og skrives om igen og igen, er skrevet med en Uni Chalk Marker.

 2. Inspiration: v13694 Naturkrans til bloklys med pynt af flad bonzaitråd

  Kransen af lyse naturgrene er monteret med lysholdere til bloklys og pyntet med flad bonzaitråd, lametta, perler på vindseltråd og ægte 'grønt'.

 3. Inspiration: v13639 Malet puslespil i træ
 4. Inspiration: v13637 Nøgleringsvedhæng af malede træperler i lædersnor

  Nøgleringsvedhænget er lavet af hhv. en stor og lille træperle, malet efter fri fantasi med fluorescerende maling. Efter tørring er perlerne trukket på en sort lædersnor, monteret og fæstnet med knude på en nøglering.

 5. Inspiration: v13519 Vævet hjerte på malet ikonplade

  Begge viste hjerter er vævet/viklet fast om søm, slået fast om konturen af et hjerte i en ikonplade. Forinden er ikonpladens front malet med vandfortyndet, sort Plus Color hobbymaling for et transparent look, mens kanterne er malet 100% sorte.

 6. Inspiration: v13428 Redekasse - byg selv

Varer 145-180 af 277

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.