MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.
Dekoration

Trædekoration

Træartikler og træ kan bruges til et væld af kreative aktiviteter. Du kan lave bl.a. ophæng, pynt, dekoration, skilte, fuglehuse, figurer og meget andet af træ.

Her finder du et stort udvalg af kreative idéer og inspiration til dekorering af træ. Hver artikel indeholder en step-by-step guide til trædekoration.

Varer 181-216 af 312

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v13658 Malede og mønsterdekorerede bogstaver af træ

  Hvert bogstav af træ er grundet i én farve på begge fronter, mens en anden farve er brugt til kanterner. Hefter er Bogstaverne mønstermalet i andre farver efter fri fantasi. Hertil er brugt Plus Color hobbymaling og Art Metal maling, kobber.

 2. Inspiration: v13532 Mariehøne - kostume af mosgummi

  Kostumet, der forestiller en mariehøne, består af maske og vinger, fastgjort i elastik. Begge dele er klippet i mosgummi og masken er desuden dekoreret med chenille som mariehønens følehorn.

 3. Inspiration: v13428 Redekasse - byg selv
 4. Inspiration: v13424 Malet træmaske på pind

  Træmasken på pind, der har optegnede detaljer, er farvelagt med malingen, A-Color mat.

 5. Inspiration: v13313 Clipboard med dekoration
 6. Inspiration: v13179 Træ af småpinde, sat på kegle

  Det massive træ er lavet af en kegle, malet med Plus Color Hobbymaling. Herefter er småpinde i forskellige størrelser limet fast på keglen.

Varer 181-216 af 312

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.