Halloween Sale! Brug koden: HALLOWEEN25 og spar 25%* på hele vores sortiment til og med 31/10 2021.
Dekoration

Trædekoration

Træartikler og træ kan bruges til et væld af kreative aktiviteter. Du kan lave bl.a. ophæng, pynt, dekoration, skilte, fuglehuse, figurer og meget andet af træ.

Her finder du et stort udvalg af kreative idéer og inspiration til dekorering af træ. Hver artikel indeholder en step-by-step guide til trædekoration.

Varer 1-36 af 299

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v16203 Sjove, fantasifulde sparebøsser
  Med den enkle grundform kan disse fede sparebøsser laves om til alle mulige sjove figurer. Her er den blevet til en sød elefant, en fræk frø, en fin dame og et sejt monster. Sæt fantasien igang og find selv på flere!
 2. Inspiration: v15769 Træfigurer på klemmer dekoreret med Art Metal maling og folie
  Mal julefigurer af træ med Art Metal maling og dekorer med små detaljer af folie. Fastgør folien med dobbeltklæbende powertape og klæbepunkter. Lim til sidst figuren på en klemme med en limpistol. Figuren kan derefter sættes fast på juletræet eller som pynt på julegaver.
 3. Inspiration: v15618 Påskeophæng med æg og fjer
  Dekorer en hare med skilt med Plus Color tusch, perlehønsefjer og æg af plast.
 4. Inspiration: v15555 Juleophæng med glitter
 5. Inspiration: v15533 Dekorerede læsepinde
 6. Inspiration: v15520 Pengegave i dobbeltramme
  Dekorer en dobbeltramme i træ med foto, designpapir, tekst og vimpler. Mal ramme og tal med Plus Color hobbymaling, og fyld dobbeltrammen med pengesedler og mønter.

Varer 1-36 af 299

Side
pr. side
Stigende orden

Find materialer til trædekoration

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at dekorere træ og træfigurer. Du finder bl.a. hobbymaling, akryltuscher, pensler, Posca tuscher, figurer, æg og dyr i træ, træhuse og -køretøjer, trælegetøj og puslespil og meget mere.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.