Dekoration

Trædekoration

Træartikler og træ kan bruges til et væld af kreative aktiviteter. Du kan lave bl.a. ophæng, pynt, dekoration, skilte, fuglehuse, figurer og meget andet af træ.

Her finder du et stort udvalg af kreative idéer og inspiration til dekorering af træ. Hver artikel indeholder en step-by-step guide til trædekoration.

Varer 73-108 af 284

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14783 Juletræer pyntet med julekugler, kogler, gran og lys
  De geometrisk udformede juletræer er begge fyldt ud med pynt i hulrummene og beviklet med messingtråd og lyskæde. Pynten er hhv. metaluld i guld, flettede julestjerner, julekugler, kogler og gran.
 2. Inspiration: v14676 Juleophæng af store træperler malet med Art Metal i sølv
  Ophængene til jul er store træperler, der er malet med Art Metal i hhv. sølv og hvid perlemor og trukket på rund lædersnor. Herefter er sølvfarvet chenille formet som glorie og limet fast sammen med sølvglitrende metalvinger på to af de tre viste ophæng.
 3. Inspiration: v14648 Malede fisk af træ
 4. Inspiration: v14647 Malede fugle af træ
 5. Inspiration: v14642 Malet æske med mosaik
 6. Inspiration: v14581 Stor og lille påskehare i træ malet med hobbymaling
  De to fritstående påskeharer af lyst træ, hvor den mindste er en udtagelig brik fra den største, er begge malet på kanterne. Derudover er den største hare dekoreret med store, malede prikker lavet med en skumstencil-pensel.
 7. Inspiration: v14561 Malet sparebøsse (hus) pyntet med tagsten af træskiver
  Det viste træhus til opsparing er malet med Plus Color hobbymaling. Grafiske detaljer er tegnet med Uni Posca tusch, og små træskiver er limet fast som tagsten på taget.

Varer 73-108 af 284

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.