MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.
Dekoration

Tekstildekoration

Idéer til tekstildekoration og tie dye

Giv nye eller gamle tekstiler et personligt og unikt udtryk med tekstildekoration. Her finder du inspiration til selv at lave fx sjove T-shirts, flotte muleposer med tekstiltryk og -tuscher, strygestof og meget mere. Eller hvad med at prøve kræfter med den populære batik?

Herunder finder du idéer til tekstildekoration, batik, dip dye og tie dye.

29 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v16135 Tekstiltryk med lav-selv-stempler
  Lav selv stempler af mosgummi og stempl på en pude med plus color og tekstil medie.
 2. Inspiration: v14328 Dækkeserviet af stof med farvelagte motiver
  Det viste stof med sorte motiver er farvelagt i forskellige farver med tekstiltusch. Herefter er stoffet klippet til i størrelse som en dækkeserviet (A3) og lamineret.
 3. Inspiration: v13127 Dip'n dye og batik på T-shirt

  Hvid T-shirt er indfarvet efter to teknikker. Som i batikteknik er bomuldssnor bundet stramt om stoffet for at hindre farveindtrængning. Herefter er dip'n dye anvendt, hvor tøjet er dyppet i flere farvebade. Først de lyse farver, siden de mørke.

 4. Inspiration: v13072 Pølle af viskestykker
 5. Inspiration: v12494 Vimpler
 6. Inspiration: v11524 Bordløber
 7. Inspiration: v11160 Silkemalet sarong af silke

  Silkesarongen er dekoreret med konturtegnede motiver, lavet med sort gutta. Herefter er motiverne malet med silkemaling i forskellige farver. Sharongen er til slut pakket ind i bomuld og fikseret over vandbad.

 8. Inspiration: v10661 Silke

29 varer

pr. side
Stigende orden

Find materialer til tekstildekoration

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til tekstildekoration. Du finder bl.a. batikfarve, dækkende tekstilmaling, semidækkende tekstilmaling, tekstiltuscher, silkemaling, strygestof, færdigsyede tekstiler, transferpapir og meget mere.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.