Bryllup

Menukort til bryllup

Vil du gerne give dit bryllup et personlig præg? Så kan lave bordpynt og menukort selv. 

Her finder du en række idéer og inspiration til dekorering af hjemmelavede menukort til dit bryllup. Klik ind på den enkelte artikel, for at få en vejledning til at lave menukortet.

7 varer

pr. side
Stigende orden

7 varer

pr. side
Stigende orden

Lav selv menukort til bryllup

Laver du selv din egen bordpynt og borddækning til brylluppet, kan det give et ekstra lille touch, hvis dine gæster kan se et menukort over den fine bryllupsmenu.

Helt på samme måde, som du kan lave både bordkort, bordpynt og invitationer selv, kan du også sagtens lave dine egne flotte hjemmelavede menukort til brylluppet.

Og med dine egne hjemmelavede bryllupsmenukort, sikrer du dig at menukortene passer perfekt ind i bryllupfestens farvetema, så det hele går op i en højere enhed.

Herover har vi samlet en række eksempler på bryllups menukort, som du nemt selv kan lave. Hvis du klikker ind på den enkelte idé, kan du få inspiration, vejledning og materialer til at lave menukortet selv. På mange af vores idéer kan du downloade skabeloner, og bruge dem som grundlag for at lave det selv.

Find materialer til hjemmelavede menukort til bryllupsfesten

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at lave flotte DIY menukort til brylluppet. Du finder bl.a. papir og karton, stansemaskiner, kalligrafituscher, tørrede og pressede blomster, limstifter, sakse og meget mere.

Mere inspiration til brylluppet

Vil du have mere inspiration til brylluppet? Så har vi også mange idéer til bl.a. bryllupsinvitationer, bordkort og bryllupspynt.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.