Bryllup

Bryllups invitationer

Tyvstart på glæderne ved at lave dine egne bryllupsinvitationer. Med hjemmelavede bryllupsinvitationer viser du også gæsterne dagens store betydning med det samme.

Her finder du en række idéer til hvordan du selv kan lave og dekorere indbydelser til dit bryllup.

Varer 1-36 af 52

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Invitation i råhvide nuancer med udstanset kirke og pergamentpapir
  Udsolgt
  Inspiration: v15577
  Invitation i råhvide nuancer med udstanset kirke og pergamentpapir
  Lav selv invitationer til fest i råhvide farver. Udstans kirker som pynt og brug pergamentpapir som omslag. Afslut med merceriseret bomuldsgarn, lak og segl.
 2. Blondekarton bælte som lukning på trefløjet kort
  Udsolgt
  Inspiration: v15184
  Blondekarton bælte som lukning på trefløjet kort
  Blondekarton brugt som en elegant lukning på et trefløjet kort og pyntet med rhinsten.
 3. Indbydelse og bordkort i pink med hvide hjerter
  Udsolgt
  Inspiration: v16013
  Indbydelse og bordkort i pink med hvide hjerter
  Den viste indbydelse er et dobbelt brevkort monteret med et print på hvidt strukturpapir. Herom et bredt bælte af net med satinbånd, der er isat asymmetriske træhjerter med rhinsten. Bordkort er pyntet identisk, mens servietpynt er et manillamærke i lille træklemme.
 4. Kort, bordkort og bordpynt pyntet med filigranudskæringer og rhinsten
  Udsolgt
  Inspiration: v14360
  Kort, bordkort og bordpynt pyntet med filigranudskæringer og rhinsten
  De forskellige kort i kraftig karton med detaljerede udskæringer som blonde er pyntet med selvklæbende rhinsten. Bordkort, kort og bordpynt (saml-selv æske) er desuden monteret med tekstprint.

Varer 1-36 af 52

Side
pr. side
Stigende orden

Hjemmelavede invitationer til bryllup

Skal du giftes? Eller leder du efter inspiration til en nær persons bryllup? Så kan du her finde idéer til hjemmelavede bryllupsinvitationer og -indbydelser.

Til bryllupper er der tradition for at man udsender fysiske indbydelser og invitationer til gæsterne. Du kan købe færdiglavede bryllupsinvitationer, eller kreere dine egne personlige og flotte bryllupsinvitationer.

Hjemmelavede bryllupsinvitationer er klart de fineste og også de sjoveste at lave. En personlig invitation afspejler også bedre bryllupsparrets personligheder.

Herover har vi samlet en række idéer til DIY bryllupsinvitationer. Dem kan du bruge som inspiration til at lave dine egne hjemmelavede invitationer. På hver idé, kan du finde en vejledning, downloade skabeloner og se relevante hobbyartikler til at lave lige netop den type invitation.

Lav selv invitationer til brylluppet

Her hos Creativ Company kan du finde alle de hobbyartikler og -materiaker, som du skal bruge til at lave flotte hjemmelavede invitationer og indbydelser til brylluppet. Vi har blandt andet kort og kuverter i mange farver, brevkort, stansemaskiner, papir og karton, bordkort, limstifter, sakse og meget mere. Kort sagt. Alt du skal bruge til at lave kreative bryllupsindbydelser.

Skal der være et tema på invitationerne?

En af de helt store fordele ved at lave bryllupsinvitationerne selv, er at I kan præge dem, præcist som I vil. Til bryllupper er der ikke så ofte temaer, som man ser til eks. konfirmation. Men ofte vil man vælge et farvetema i stedet.

 • Guld og hvid
 • Pink og hvid
 • Lilla / lavendel
 • Grønne nuancer
 • Natur tema

I oversigten herover, finde du idéer inden for mange farvetemaer og stile.

Hvad skal der stå i invitationen?

Ydersiden af kortet er ofte den designmæssige del, som indeholder den dekorative del af bryllupsindbydelsen. Selve indholdet i invitationen, skal være en tekst omkring, hvem, hvor og hvornår brylluppet afholdes.

De mest grundlæggende informationer, som bør være med in en bryllupsinvitation er:

 • Gæsternes navne
 • Brudesparrets navne
 • Dato for brylluppet
 • Adresse og klokkeslet til kirken
 • Adresse og klokkeslet til festen / receptionen
 • Kort velkomsttekst
 • Kontaktinformation
 • Kontaktinformation på Toastmaster
 • Svarfrist - hvornår ønskes der tilmelding senest
 • Evt. ønskeliste eller info omkring hvor ønsker kan ses

Hvornår skal man sende bryllupsinvitationer ud?

Jo før jo bedre i kan sende invitationerne, jo større chance er der for at gæsterne ikke har andre planer. Det er god stil at sende bryllupsinvitationerne ud 2-3 måneder før brylluppet. Gerne tidligere, hvis detaljerne allerede er på plads.

Overvej en save the date besked

Flere og flere brudepar sender en besked ud et stykke tid før en officiel invitation. Specielt ved bryllupper i hovedferier, kan det være en god idé at sende en forhåndsreservation ud på en dato.

Disse reservationsinvitationer kan du også lave selv, og behøver ikke være så formelle som den rigtige bryllupsinvitation. Her er måske en anledning til et mere sjovt kort. Og så en kort tekst om at folk skal reservere datoen.

Mere inspiration til brylluppet

Vil du have mere inspiration til brylluppet? Så har vi også mange idéer til bl.a. bordkort, menukort og bryllupspynt.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.