Bryllup

Bordkort til bryllup

Alle varerne, du skal bruge, er samlet her, og du kan også gå på opdagelse i alle vores idéer med vejledninger, hvis du mangler inspiration til hjemmelavede bordkort til brylluppet.

Udfold din kreativitet ved at sammensætte farver og designs, så dine bordkort passer til lige nøjagtig dig og din bryllupsfest.

Se vores store udvalg af inspirationsartkler til DIY bryllupsbordkort herunder.

Varer 1-36 af 52

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Bordkort med udstanset bryllup motiv og blondekarton
  Udsolgt
  Inspiration: v15659
  Bordkort med udstanset bryllup motiv og blondekarton
  Lav selv bordkort til bryllup. Pynt bordkortet med et udstanset motiv af et brudepar, blondekarton og et stykke karton, hvorpå gæstens navn skrives.
 2. Bordkort til bryllup af karton hjerte med blomst
  Udsolgt
  Inspiration: v15183
  Bordkort til bryllup af karton hjerte med blomst
  Udstansede hjerter af karton er brugt som enkelt bryllupsbordkort. Bordkortet står op ved hjælp af en blomst, der er stukket igennem et udskåret hul i kartonhjertet.
 3. Turkis bordkort og servietpynt med fjer og lysestager i guld
  Udsolgt
  Inspiration: v16027
  Turkis bordkort og servietpynt med fjer og lysestager i guld
  De to lysestager er malet i guld. Den sammenrullede serviet er pyntet med en fastbundet hvid gåsefjer, der i spidsen er sprøjtet med lim og drysset med guldglitter. Bordkort er en fjer pyntet på samme vis med et manillamærke bundet fast i satinsnor nederst.
 4. Bordkort og bryllupspynt i hvid med hjerter
  Udsolgt
  Inspiration: v14353
  Bordkort og bryllupspynt i hvid med hjerter
  Det viste bordkort, den fyldte organzapose og hjertet, der er monteret som glaspynt, er dekoreret med rhinsten. Derudover er bordkortet også pyntet med et bånd, der er beregnet til bryllup.

Varer 1-36 af 52

Side
pr. side
Stigende orden

Hjemmelavede bordkort til bryllup

Hvis du skal holde bryllup, skal bordkortene formenligt også matche brylluppets øvrige farvetema, bryllupspynt, bordpynt og borddækning. Med hjemmelavede bryllupsbordkort, kan du sikre dig at de ser ud, lige som du ønsker det. Hjemmelavede bordkort giver desuden et lidt mere personligt præg på tingene. Du kan lade din kreativitet flyde, og lave de flotteste bordkort selv. Du kan bl.a. bruge udstansede motiver som hjerter, designpapir, stickers, anden småpynt, eller hvad du nu føler giver det helt rigtige udtryk. Fantasien er den eneste begrænsning for, hvordan du kan udforme dine bordkort til brylluppet.

Få inspiration til lav selv bordkort til dit bryllup

Vi har udarbejdet en række idéer, som du kan bruge til at få inspiration til at lave dine egne bordkort. Klik ind på den enkelte idé, for at finde en DIY vejledning, skabeloner og materialer, så du kan lave netop denne idé, eller nogle bordkort som minder om. I oversigten kan du finde bordkort der passer til de fleste farvetemaer til bryllupper.

Bordkortene skal passe til farvetemaet

En af de helt store fordele, ved at lave dine bordkort selv, er at du kan designe dem præcist som du vil. Kører du bryllupspynt og bordækning i et bestemt farvetema, er det oplagt at bordkortene skal matche dette tema. Du kan derfor finde kort, papir og karton i mange størrelser, så du nemt kan lave bordkort og bryllupspynt i matchende udtryk og farver.

Find materialer til hjemmelavede bordkort til bryllupsfesten

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at lave flotte hjemmelavede bordkort til brylluppet. Du finder bl.a. bordkort, stansemaskiner, papir og karton, småpynt, tørrede og pressede blomster, limstifter, sakse og meget mere.

Mere inspiration til brylluppet

Vil du have mere inspiration til brylluppet? Så har vi også mange idéer til bl.a. bryllupspynt, menukort og bryllupsinvitationer.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.