Barnedåbs invitationer

Barnedåbs invitationer

Udtryk din kreativitet med hjemmelavede barnedåbsinvitationer.
Tag forskud på glæderne og design dine egne invitationer i de farver, der passer til netop din barnedåbsfest.
Her finder du alle de varer, du har brug for og idéer med vejledninger, så du nemt kan komme i gang.

/40 /80 /120
/40 /80 /120

Design og lav din egen barnedåb invitation

Har du lyst til at kaste dig ud i at være kreativ med din barnedåb invitation?

Så er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du få inspiration til, hvordan du kan designe en barnedåbs invitation.

Når du har bestemt dig for, hvordan designet skal se ud, kan du selv lave dine invitationer til din barnedåb og imponere dine gæster med dine kreative evner.

Du finder både idéer med vejledninger og produkter, du kan bruge til at lave dine barnedåbsinvitationer. Der er masser af varer i flere forskellige farver, så du er sikker på, at barnedåb invitationerne passer til det, du har i tankerne.

På den måde kan du få en hyggelig stund ud af at lave dine egne barnedåb invitationer og få afløb for din kreativitet.

Som du kan læse, er der masser af fordele ved, at du prøver kræfter med at lave dine egne barnedåbs invitationer.

Alt til lav selv invitationer til barnedåb

Du kan finde alt, du skal bruge for at lave invitationer til barnedåb.

Der er kort med matchende kuverter i flere forskellige farver og bånd, hvis dine barnedåb invitationer skal have sløjfe på.

Designpapir hjælper til, at du nemt kan tilføre dine barnedåb invitationer nogle mønstre og farver.

Du kan bruge masking tape til at ramme dine barnedåbsinvitationer ind, og stickers og småpynt giver dig masser af mulighed for at putte små motiver og pynteting på dine indbydelser til barnedåb.

Har du hørt om dobbeltklæbende tape?

Det er ideelt at bruge, når du selv laver indbydelser til barnedåb. Mangler du værktøj som fx sakse, stansejern eller skæremaskiner, kan du også finde det her.

Idéer til indbydelser til barnedåb

Bliv inspireret til at lave dine egne barnedåb invitationer.

Har du et fint billede af den lille ny, kan du bruge det i indbydelserne til barnedåb ligesom på pink invitation til barnedåb med billede og fodaftryk.

En anden måde at inddrage den lille er ved at lave små hjerter af fingeraftryk ligesom på indbydelse, bordkort, menukort og bordpynt i rosa og pink med hjerter.

Du kan også dekorere dine barnedåb invitationer med motiver af karton. Se fx barnedåbsinvitation, menukort og bordkort til barnedåb pyntet med barnevogn og bånd.

Vil du undgå selv at skulle klippe motiver ud til alle dine barnedåbs invitationer, kan du med fordel se på vores stansejern, som du kan bruge til at udstanse en masse fine motiver. Fx kan du lave blomster ligesom dem, der er brugt til invitation, bordkort og menukort i lyserød med blomster og bånd.