Barnedåb

Dåbsinvitationer

Lav dine egne flotte invitationer til barnedåben. Vi har samlet en række idéer og inspiration til dig, der gerne vil lave dine dåbsinvitationer selv. Herunder finder du inspirationsartikler til dåben, så du kan lave dine egne flotte indbydelser.

19 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Shaker kort af håndlavet papir
  Udsolgt
  Inspiration: v15595
  Shaker kort af håndlavet papir
  Lav selv et shaker kort af håndlavet papir, 3D skumark og hårdfolie. Fyld kortet med glitter, pailletter og mini glaskugler.
 2. Dåbsinvitation i ble af karton
  Udsolgt
  Inspiration: v14968
  Dåbsinvitation i ble af karton
  Sød barnedåbsinvitation, hvor holderen til selve invitationen er formet som en ble. Bleen er lukket med satinbånd.
 3. Invitation, bordkort og menukort i lyserød med blomster og bånd
  Udsolgt
  Inspiration: v11502
  Invitation, bordkort og menukort i lyserød med blomster og bånd

  Indbydelse og bordkort er lavet af ensfarvet karton, dekoreret med designpapir fra Vivi Gade, udstanset med dekorative hjørner på en Border Punch. Derudover er en tekst printet og fastgjort, ligesom ekstra pynt som bånd og blomster er limet på.

19 varer

pr. side
Stigende orden

Hjemmelavede invitationer til barnedåb

Skal du holde barnedåb? Så kan du finde idéer til flotte og kreative hjemmelavede dåbsinvitationer og -indbydelser her.

Du kan sagtens købe færdiglavede barnedåbsinvitationer, men det er nu sjovere at kreere egne personlige og flotte invitationer. Hjemmelavede dåbsindbydelser er klart de fineste. En personlig invitation afspejler også bedre forældrenes eller barnets personlighed.

Vi har lavet en række idéer til DIY dåbsinvitationer, som du kan bruge som inspiration til, at lave dine invitationer selv. På hver idéerne, finder du vejledning, skabeloner og en oversigt over relevante hobbyartikler. Så bliver det ikke nemmere at lave invitationer selv.

Skal der være et tema på dåbsinvitationerne?

En stor fordel ved at lave dåbsinvitationerne selv, er at du har mulighed for at designe dem, præcist som du vil. Måske skal der søde små figurer på. Dyremotiver, balloner, en barnevogn eller et billede af babyen. Mulighederne er mange, og det er kun din fantasi der sætter grænser for, hvordan du kan dekorere invitationerne til barnedåben. Farvetemaet kan du også få til at passe sammen, ved at lave invitationerne selv. Så kan de holdes i samme farver som bordkort og pynt. Der er de klassiske farver, som man ofte ser til dåb. Lyseblå, blå og grønlige farver til drenge, og pink, rosa, røde og lilla til piger. Her på shoppen har vi masser af hobbyartikler, som er velegnet til begge farvetemaer. Vi har også mange kønsneutrale farver, hvis dette ønskes.

I idéoversigten herover, kan du finde masser af idéer inden for flere farvetemaer og stilarter.

Hvad skal der stå i en barnedåbs invitation?

Kortets yderside er typisk den designmæssige del, mens indersiden indeholder selve teksten i indbydelsen. Indholdet i invitationen, skal være en kort tekst omkring, hvem, hvor og hvornår barnedåben afholdes.

De mest basale informationer, som bør være med i en dåbsinvitation er:

 • Gæsternes navne
 • Barnets navn
 • Dato for dåben
 • Adresse og klokkeslet til kirken
 • Adresse og klokkeslet til festlokationen
 • Kort velkomsttekst
 • Kontaktinformation
 • Svarfrist - hvornår ønskes der tilmelding senest
 • Evt. ønskeliste eller info omkring hvor ønsker kan ses

Find materialer til hjemmelavede barnedåbsinvitationer

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at lave flotte hjemmelavede invitationer til barnedåben. Du finder bl.a. kort og kuverter, brevkort, stansemaskiner, papir og karton, bordkort, limstifter, sakse og meget mere.

Mere inspiration til barnedåben

Vil du have mere inspiration til barnedåben? Så tag et kig på vores tema barnedåb. Har har vi samlet en række idéer til bl.a. bordkort og barnedåbspynt.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.