Spar op til 80% i årets bedste kreative sommerudsalg til dine og børnenes sommer-sysler: se tilbuddene her

Kreativ kasse

Varenummer
54452

Kreativ kasse

Varenummer
54452
149,95 DKK
Udsolgt
(Forventes tilbage på lager d. 2020-11-18)
Skift variant

Kasse med forskellige kreative materialer, som opfordrer til udforskning, leg og læring og sætter gang i sanserne, fantasien og kreativiteten. Der medfølger kreativ inspiration på æsken

Brug Sticky Base som både lim og modelleringsmasse. Kombiner Silk Clay og Foam Clay med de mange forskelligartede materialer, og skab en verden af fantasifulde figurer. Kort sagt: Brug fantasien og udforsk de kreative muligheder.

Ud over de medfølgende materialer i den kreative kasse er det en god ide, hvis du har en saks og en nål til rådighed

Silk Clay, Foam Clay, Sticky Base, selvklæbende rulleøjne i ass. str., chenille i ass. farve, pomponer i ass. farve, silkebånd, metal chenille, bjælder i ass. str., grankogler, træperler i ass. str., snor i bomuld, kæmpegarn i polyacryl, filt ark i ass. farve, kunstiv sne, trådtrisser i træ i ass. str.

Specifikationer
Varenummer 54452
Enhed sæt
Sæson Jul
Ean nummer 5712854399500
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
Motiv/form Traditionel jul

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Mark image Mark image
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.