Konfirmations indbydelser

Konfirmations indbydelser

Her finder du inspiration til hjemmelavede konfirmationsindbydelser.
Der er både idéer med vejledninger og varer, der kan blandes i mange forskellige farver.
Det er alt sammen noget, du kan bruge til at lave fine konfirmationsindbydelser – som du og konfirmanden kan hygge jer sammen om at lave.
1 ) Udvalgte idéer
2) Uundværlige varer
3) Find materialer
4) Alle idéer


4. 

Alle idéer

 
/40 /80 /120
/40 /80 /120

Lav selv konfirmations indbydelser

Vil du og konfirmanden udtrykke jeres kreativitet allerede før, konfirmationsfesten går i gang?

Så er hjemmelavede indbydelser til konfirmationen en rigtig god måde at gøre det på.

Her på siden kan I finde inspiration til, hvordan en konfirmation invitation kan se ud. Farverne og motiverne kan I nemt personalisere, så konfirmations indbydelserne passer lige præcis til konfirmanden og konfirmationsfesten.

Hvorfor skal du selv lave invitationer til konfirmation?

Det allerførste, gæsterne møder til konfirmationsfesten, er konfirmations indbydelserne. Derfor er det en god idé at starte med at lave indbydelserne til konfirmationen i god tid. På den måde er I sikre på, at der er tid til at lave lige præcis den type konfirmation invitation, som du og konfirmanden vil have.

Der er masser af fordele ved at lave jeres egne konfirmations indbydelser:

  • Invitationerne til konfirmationen passer til konfirmanden
  • Konfirmanden (og du selv) kan udtrykke sig kreativt
  • I kan få en hyggelig stund sammen om projektet
  • Gæsterne vil føle sig værdsat
  • Sikre sammenhæng mellem konfirmations indbydelser, borddækning og bordpynt

Alt du skal bruge til at lave en indbydelse til konfirmation

For at gøre det nemt for dig, har vi samlet de mest relevante varegrupper, du kan finde hos os. Så kan I bruge tiden på at blive inspireret til, hvordan de hjemmelavede invitationer til konfirmationen skal se ud.

I kan vælge mellem masser af kort og konvolutter i forskellige farver og finde bånd, hvis der skal sløjfe på, i farver der passer til. Designpapir og stickers bruger I til at gøre konfirmations indbydelserne ekstra fine og personlige. Det bliver nemt for jer at få indbydelserne til at vise konfirmandens interesser ved fx at bruge kartonmærker med forskellige motiver som mobiltelefon, skateboard, cykel mm.

Mangler I værktøj til at komme i gang med jeres konfirmations indbydelser, kan I også finde det hos os.

Forslag til konfirmations indbydelser

Det er altid populært med et billede af konfirmanden på konfirmations indbydelserne, men der er også masser af muligheder for at vise, hvad konfirmanden interesserer sig for.

Her er tre idéer, hvor vi har samlet både konfirmations indbydelser og bordpynt i én, så I kan se, hvordan I kan skabe en rød tråd med et personligt præg gennem hele konfirmationsfesten.

Har konfirmanden en passion for foldbold, kan I finde inspiration til indbydelse og bordpynt med fodbolde og manillamærker.

Er det mere kjoler eller andet tøj, som konfirmanden har i tankerne til daglig, kan I finde inspiration til indbydelse og bordpynt med kjoler i pink.

Har konfirmanden en yndlingsfarve, kan I tage udgangspunkt i den. Se fx idéen med invitation til konfirmation med mobiltelefon-kartonmærkat og silhuetfigur. Vores Happy Moments serie med kort, småpynt, servietter, lys og meget mere findes i mange forskellige farver, så I kan selv vælge, hvilken farve I vil have.