Knyttegarn

Varenummer:
41525

Knyttegarn

Varenummer:
41525
1.071,00 DKK
Udsolgt
(Forventes tilbage på lager d. 2022-07-10)
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Knyttegarn i god fast kvalitet - 85% bomuld og 15% polyester. (tallet efter / angiver antallet af tråde). Velegnet til macramé.

Knyt fx direkte på en nøglering eller knyt længder, som senere knyttes sammen eller samles med en knyttet glideknude ( armbånd ). Det kan være en fordel at fastgøre knyttearbejdet, mens der arbejdes - evt. med metalklemmen på et clipboard. Derved får du hænderne fri til at binde knuder.

Denne knyttesnor er både fast, stabil og blød at røre ved. Dette gør den populær og bredt anvendelig. Brug den fx til knytning af nøglevedhæng, armbånd, ophæng til ampler, indkøbsnet m.m. Knytning appellerer til fordybelse og koncentration, mens den udfordrer finmotorikken - og så er det et håndværk du kan slå dig ned med alle steder uden den store forberedelse. Macramé/knytning, som jo er kunsten at binde knob og knuder i spændende kombinationer, er et både klassisk og populært håndværk, som tit samler både børn og voksne

Specifikationer
Varenummer41525
Enhedngl.
SæsonBasis
Composite characteristicsKendetegn: Tynd kvalitet 12/12
Ean nummer5707167058077
Detailmængde 10 ngl.
Indholdsmængde 220 g
L 315 m
tykkelse 1 mm
Farve stærke farver

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.