Knivblade

Varenummer:
9601

Knivblade

Varenummer:
9601
28,25 DKK
På lager
1-3 hverdages levering

Superskarpe skæreblade, som skaber nøjagtige detaljer i dine kreative idéer. Disse blade passer til kniven - varenr. 6711 og 1352.

Vi behøver vist ikke at skære det ud i pap, hvor essentielt et værktøj, du har i hobbykniven. Det er derfor vigtigt, at du altid har et par ekstra skæreblade klar, så du helt uforhindret kan forsætte dit kreative skæreprojekt. Skærebladene er til hobbykniven, der også kaldes for en kunstnerkniv, og er perfekt til dig, der skaber værker, hvor detaljerne skal stå knivskarpe. Så hvis du falder i svime over rene, lige linjer, forelsker du dig hurtigt i vores Fiskars skæreblade. Knivbladet er superskarpt og skærer let i materialer som karton, papir, mosgummi og pergament m.m. Brug blot et skæreunderlag, der skåner dit bord for dine kreative strejf med kniven. Når alle skæreteknikkerne sidder på rygraden, når du et punkt, hvor skærebladet bliver slidt. Men bare rolig! Det udskiftes heldigvis nemt ved at skrue på fingergrebet over kniven, fjerne kniven og isætte en ny, hvorefter grebet skrues til igen.

Du og din tro væbner, skalpellen, er blevet et harmonisk makkerpar i hobbyrummet. Du har siddet fastlimet til stolen i fuld koncentration og skåret de mest sirlige detaljer. Frem af de dine nøjagtige skærestrejf udspringer de smukkeste mønstre, som kun en kunstnerkniv med skarpe skæreblade kan skabe. Nu lægges det sidste hånd på værket, og værket indrammes i en yndig egetræsramme, som frembringer papirkunstens detaljerigdom. Mens den hænger på væggen, spreder den ny inspiration. Heldigvis har du hele familien af skæreværktøjer samlet i din krea-skuffe. Både hobbyknive, rulleknive og cirkelknive, der alle er klar til at kreere dit næste kunstværk.

Specifikationer
Varenummer9601
BrandFiskars
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer078484196014
Detailmængde 5 stk.
Indholdsmængde 5 stk.

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.