Krea-pakke – Sæbefremstilling

Varenummer:
977509

Krea-pakke – Sæbefremstilling

Varenummer:
977509
451,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Indeholder: sæbemasse, sæbefarve, tørrede blomster, støbeform, duftolie.

Forkæl dig selv, og lav dine egne, lækre hjemmelavede sæber med denne krea-pakke, der indeholder sæbemasse, sæbefarve, støbeform, tørrede blomster og duftolie.

Med krea-pakken kan du fremstille sæbebarer i et væld af farver og med duft og drys af lavendel. Smelt sæbemassen i vandbad på komfuret eller i mikroovnen - husk, den må ikke blive for varm. Afmål sæbefarve, alt efter hvilken farve du vil lave, bland dét og et par dråber lavendelolie i den smeltede sæbe. Hæld sæben i formen - husk at formen skal være helt ren. Fjern evt. luftbobler på overfladen af sæben ved at spraye med husholdningssprit. Sæben kan tages ud af formen efter 1-2 timer. Der beregnes 50 g sæbemasse pr. sæbebar. Vi anbefaler, at du bruger handsker, dels fordi sæben bliver varm, og fordi duftolien, der bruges, er meget koncentreret. Brug idébillederne som inspiration til, hvad du kan lave

Specifikationer
Varenummer977509
Enhedsæt
Ean nummer5712854549097
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.