Krea-pakke – Smykkefremstilling med rocaiperler

Varenummer:
977506

Krea-pakke – Smykkefremstilling med rocaiperler

Varenummer:
977506
366,00 DKK
Udsolgt
(Varen er udsolgt)

Indeholder: startsæt med smykkewire, øreringe, muslingeskaller, glasperler, rocaiperler, bidetang, rundtang.

Bliv din egen lille smykkedesigner, og lav flotte personlige øreringe, armbånd og halskæder med denne krea-pakke, der indeholder et startsæt med smykkewire og derudover øreringe, forgyldte muslingeskaller, glas- og rocaiperler samt smykketænger.

Med denne pakke kan du designe dine egne smykker og farvekombinationer. I startsættet med smykkewire finder du det, der skal bruges til at fremstille armbånd og halskæder med forgyldt lås. Start med at klippe et stykke smykkewire af med bidetangen. Klem en wireklemme fast i den ene ende, træk en knudeskjuler på, og træk perler på. Afslut på samme vis som ved start med knudeskjuler, og klem wireklemme fast med rundtang.

I sættet er der til 10 arm- eller halssmykker og 4 par øreringe. Brug idébillederne som inspiration til, hvad du kan lave

Specifikationer
Varenummer977506
FarveGuld
Enhedsæt
Ean nummer5712854549035
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.