Krea-pakke– Skolestart

Varenummer:
977518

Krea-pakke– Skolestart

Varenummer:
977518
241,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Indehold: penalhus, rub on stickers, tekstiltuscher, kinabog, stickers, jumbo farveblyanter, fineliners, kreativt minikit.

Bliv klar, parat til skolestart med denne krea-pakke, der indeholder penalhus samt materialer til dekoration af penalhuset – bl.a. tekstiltuscher og rub on stickers. Her er også materialer til at lave blyantstoppe og til at dekorere sin egen bog med fx fineliners, farveblyanter og stickers.

Krea-pakken er især perfekt til alle, der skal starte i skole og gerne vil være med til at lave sine egne ting til skoletasken. Lad børnene dekorere deres eget penalhus med de medfølgende tekstiltuscher og rub on stickers med enten fine motiver eller bogstaver. For at penalhuset kan tåle håndvask, skal de først tegne med tekstiltuscher på penalhuset, som herefter strygefikseres. Efter strygefiksering kan de dekorere yderligere med rub on stickers, som blot klippes ud og gnubbes på med det medfølgende redskab. Lad også børnene dekorere deres egen bog med rub on stickers, almindelige stickers, farveblyanter og fineliners, som også er rigtig gode at have i penalhuset til skolestart. Sidst, men ikke mindst, kan de modellere deres egne blyantstoppe med materialerne i det kreative minikit. Det dekorerede penalhus tåler vejr og vind samt mild håndvask. Brug idébillederne som inspiration til, hvad du kan lave

Specifikationer
Varenummer977518
Enhedsæt
Ean nummer5712854549349
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.