Black Week: Spar op til 80%* på et stort udvalg af hobbyartikler - *KUN så længe lager haves. Gælder kun privatkunder. Find tilbuddene her.

Karduspapir

Varenummer:
22142

Karduspapir

Varenummer:
22142
470,00 DKK
På lager
Levering er 3-5 hverdage

Genbrugskardus med ru overflade, der tørster efter kreative genistreger i form af vandfarver, farvekridt, tørpastel og flydende maling..

Karduspapir er et værdsat medlem af papirfamilien. Dets store potentiale inden for hobbyuniverset gør den til en uundværlig del af din krea-skuffe. Når du har karduspapiret i hænderne, kan et mesterværk hurtigt kreeres - og endda med god samvittighed. Karduspapiret, der også bliver kaldt kraft paper, er fremstillet af rent genbrugspapir og giver dig således ekstra point på bæredygtighedskontoen. Papirets ru overflade er en stor fordel, hvis du vil arbejde med de kridtede tørpasteller eller de fedtede oliepasteller, da farvekridtenes pigmenter binder bedst på rå og sugende papirtyper. Vær opmærksom på, at den hvide farve vil gulne med tiden og at den grå og sorte kan falme en smule i sollys. Genbrugskardus, som ligger i den absolut prisbillige ende, er et rigtig godt valg, når du skal lave skitser øve teknikker m.v. Arbejder du seriøst med billedarbejde på papir, som efterfølgende ikke må gulne, anbefales tegne- og akvarelpapir uden syre og lignin..

Når du bliver ramt af en omgang kreativ kløe, der giver dig lyst til at kaste dig ud i alt, hvad hobbyuniverset har at tilbyde, hvad skal du så starte med? Karduspapiret er et rigtigt godt bud. Med det grove, kraftige papir kan du kreere de smukkeste kort, som overrasker alle, der får ét af dine hjemmelavede værker i hænderne. Fødselaren får en klump i halsen, bruden får et smil på læben og værtinden bliver blæst helt bagover af dine kreative evner. Når din hobbyentusiasme møder karduspapir, er der ingen grænser for, hvad du kan kreere. Men det er først og fremmest i de små hverdagsøjeblikke, hvor ser karduspapirets sande værdi. Når du sidder og eksperimenterer med papirets mange muligheder, lukker du dig selv inde i din kreative boble og glemmer alt om hverdagens stress og jag. Her kan du sidde fordybet i din stressfri zone og se alle dine kreative idéer tage form.

Specifikationer
Varenummer22142
FarveSort
Enhedark
SæsonBasis
Ean nummer5703550057412
Papir størrelseA2
Gramvægt 100 g
Detailmængde 250 ark
Indholdsmængde 250 ark
ark 420x600 mm
Papirformat A2
Farvesort

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.