Vær kreativ med et læringssæt

Drømmer du om at lære et nyt, kreativt håndværk? Med vores nye læringssæt til forskellige kreative aktiviteter bliver det nemmere end nogensinde for dig at komme godt i gang. Når du åbner æsken, finder du en samling af gode, håndplukkede materialer til den aktuelle aktivitet. Men det er ikke alt. Du får nemlig også en indbygget teknikskole, hvor du med illustrerede vejledninger og tutorial videoer kan lære at mestre udvalgte teknikker inden for den enkelte kreative hobby, som du efterfølgende kan bygge videre på.

UDFORSK ET NYT HÅNDVÆRK

Lav dit eget maleri, væv dig til en drømmefanger eller lær at trylle med garn. Det er aldrig for sent at lære noget nyt. I hvert fald ikke med vores læringssæt, hvor du får muligheden for at dykke ned i de fire kreative universer: akvarel, macramé, vævning og crepe. Prøv ét af de fire håndværk, der hvert kræver både fingersnilde og koncentration, men hvor du til gengæld glemmer alt omkring dig af ren og skær fordybelse.    

 

NYBEGYNDER ELLER ØVET

Kast dig ud i det, hvad end du er en rutineret vævemester eller en nysgerrig nybegynder i hele hobbyuniverset, for vores læringssæt er for alle – også for dig. Med hvert sæt følger en videoguide, hvor du bliver vejledt sikkert igennem de forskellige teknikker. Scan blot den tilhørende QR-kode i æsken, og inden du ser dig om, står du med en dekoration, som du helt selv har kreeret. 

 

HVAD SKAL JEG VÆLGE?

Er du til bløde penselstrøg og vandfarvers milde, feminine udtryk? Så er akvarelsættet lige noget for dig. Indram dine egne små kunstværker og giv dem plads på billedvæggen, der pludselig får et mere personligt udtryk.

Har du set alle de kreative muligheder, der findes med garn, og har din nysgerrighed spiret lige siden? Så vælg vævningssættet, hvor du lærer en gammel kunstart, der er blevet til et sandt hobbyhit. Gå i gang med at væve, for resultatet kan blive et   i eget design, som får gæsterne til at måbe.  

Er du altid med på den sidste nye bølge af indretningstendenser? Så kan du ikke gå udenom vores macramé læringssæt. Med den ædle, gamle knytteteknik kan den tomme, hvide væg endelig blive fyldt ud med dine hjemmeknyttede dekorationer - lige fra vægophæng til  .

Har du langt fra grønne fingre, men elsker farverige løsninger til hjemmet? Så giv dig i kast med  , der aldrig skal vandes, gødes eller omplantes. De visner aldrig, og derfor er papirblomster en måde, hvor du altid kan have friske, forårsfarver i vindueskarmen.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.