Skulptur på hjul af genbrugspap og gipsgaze

Skulptur på hjul af genbrugspap og gipsgaze

Inspiration: 15828

Fra: 13,00 kr

Til: 11.465,80 kr

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 13,00 kr

Til: 11.465,80 kr

Lav skulpturer af pap efter fri fantasi. Kobl delene sammen med tyk bonzaitråd og malertape, inden de dækkes med gipsgaze og males med akrylmaling. Fastgør til sidst hjul af træ. Skulpturerne her er inspireret af kunstneren Friedensreich Hundertwassers farverige kunst.
Guide step 1
Step 1.
Klip eller skær et stykke pap på 13 x 4,5 cm som underlagt til skulpturen. Brug evt. skabelonen, der er vedhæftet som PDF-fil her på siden. Klip 2 stk. bonzaitråd på 11 cm.
Guide step 2
Step 2.
Stik bonzaitrådene ind igennem pappets mellemlag som vist på billedet. Sørg for at der stikker lige meget ud på hver side af pappet og fæstn ved at sætte en klat lim ved kanterne.
Guide step 3
Step 3.
Tegn en figur på pap. Sørg for at figuren ikke bliver bredere end underlaget, den skal stå på. Husk at tænke på balance og tyngdepunkt, så figuren ikke vælter. Tjek desuden retningen på hullerne i pappets mellemlag, hvis delene skal kobles sammen med bonzaitråd.
Guide step 4
Step 4.
Monter figurerne på underlaget med malertape. Brug malertape til at stabilisere figurerne og til at hindre, at pappet bliver for vådt og blødt, når det beklædes med gipsgaze. Sæt løse dele sammen med bonzaitråd og fastgør desuden med malertape eller lim.
Guide step 5
Step 5.
Tag handsker på og klip en rulle gipsgaze op i forskellige bredder fra 2-7 cm. Læg stykkerne klar på et vandskyende underlag. Beklæd først figurens bund ved at dyppe gipsgazen i vand, sæt det på pappet og glat det ud med fingrene. Lad bunden tørre, inden der fortsættes.
Guide step 6
Step 6.
Hold evt. små pauser undervejs for at holde på større emner, hvis de er blevet bløde og ustabile af vandet fra gipsgazen. Gipsen tørrer hurtigt og gør overfladen stabil igen. Lad den dækkede figur tørre minimum et døgn.
Guide step 7
Step 7.
Mal figuren med akrylmaling i ønskede farver. Mal evt. hjulene af træ. Her er malet detaljer med Plus Color tusch.
Guide step 8
Step 8.
Sæt hjul på figuren. Brug en fladtang til at bukke enderne på bonzaitråden omkring hjulet, og skær tråden til med en bidetang.
Skabelon
Attached file: Hent den her

Køb varerne til idéen

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Inkl. moms