Julegaveindpakning i rødt og hvidt pyntet med stickers og bånd

Julegaveindpakning i rødt og hvidt pyntet med stickers og bånd

Inspiration: 14555

Fra: 14,00 kr

Til: 1.020,15 kr

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 14,00 kr

Til: 1.020,15 kr

De viste gaver er pakket ind med gavepapir i rødt og hvidt og pyntet forskelligt. Bl.a. med matchende Masking Tape, polybånd, bast, selvklæbende halvperler, stickers og manillamærker. Alt i Copenhagen design fra Vivi Gade.
Guide step 1
A
Pak gaven ind. Bind 6 stykker fin guldtråd en gang om gaven. Spred trådene i den ene ende og hæft med tape. Fastgør en stjerne med Dodz klæbepunkter. Pynt med selvklæbende halvperler og en sticker.
Guide step 2
B
Pak gaven ind i gavepapiret med forskelligt design på hver side. Fastgør et bredt bælte af samme papir med det andet design yderst. Bind bast flere gange omkring gaven fra den anden led. Sæt en stjerne på med Dodz klæbepunkter og pynt med selvklæbende halvperler og stickers.
Guide step 3
C
Pak gaven ind i gavepapiret med forskelligt design på hver side. Fastgør et bånd af samme papir på begge led af gaven, men med det andet design yderst. Lim en lomme med hul i hver side på i midten. Lav en ring af en lang strimmel og stik den igennem lommen.
Guide step 4
D
Pak gaven ind. Pynt den ene led med to bælter af Masking Tape og på den anden led to stykker bast samlet under en sticker midtfor.
Guide step 5
E
Pak gaven ind. Pynt den ene led med to bælter af Masking Tape. Herpå selvklæbende halvperler.

Køb varerne til idéen

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Inkl. moms