MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Julefigur

Varenummer:
54469

Julefigur

Varenummer:
54469
19,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Fritstående figurer af MDF, i skønne velkendte motiver. Dekorer i de farver, og med den teknik du ønsker, og lav skøn pynt, med personligt præg og charme.

Giv julefiguren ekstra liv og personlighed ved fx at male træets overflade med den dækkende Plus Color hobbymaling, eller beklæd den med modelleringsmasserne Silk Clay og Foam Clay.

Den herlige figur kan fx bosætte sig i vindueskarmen, på en hylde eller på julebordet sammen med andre af julemandens gode venner, hvor den helt sikkert vil skabe masser af julestemning og -hygge

Specifikationer
Varenummer54469
Enhedstk.
Ean nummer5712854454001
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
B 9 cm
H 15 cm
Motiv/form Julemand
tykkelse 3 mm
Træsort mdf
Dybdedybde 3 cm

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.