Påskepynt - kreative idéer til pynt

Påsken er en god anledning til at være kreativ og pynte op. Her finder du idéer til hjemmelavet påskepynt og påskedekorationer, du selv kan lave, fx ved at male påskeæg, dekorere påskefigurer af træ og modellere med Silk Clay.

Påskepynt
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

 

>

{{ totalCount }} varer

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Idéer til hjemmelavet påskepynt

Påskepynt kommer i et utal af former. Det er en højtid, hvor der pyntes op med påskeblomster, påskeæg, kyllinger, kaniner og dekorationer. Og påskepynten kan laves af mange typer materialer. Du kan bl.a. bruge papir, karton, æggebakker, selvhærdende ler eller Silk Clay, fjer og meget mere.

Her hos Creativ Company finder du alt du skal bruge til DIY påskepynt.

Herover har vi samlet et stort udvalg af påskeidéer, som du kan bruge som inspiration til at lave hjemmelavet påskepynt. Her er både idéer til børn og voksne, og til at klippeklistre, male eller dekorere.

Du kan klikke ind på den enkelte idé, for at finde vejledning til at lave påske idéen selv. Her kan du også downloade en påske skabelon, så du nemt selv er i gang. Endvidere har vi samlet en oversigt over de produkter, som du kan bruge til påskepynten.

Lav påskepynt med børn

Påsken er ligesom jul en højtid, hvor der pyntes op, og der kreeres derfor påskepynt til den helt store guldmedalje. I insitutioner, børnehaver og skoler produceres der kaniner, påskekyllinger og påskeæg.

Og der er da også en fornøjelig aktivitet at lave påskepynt med børn. Her kan de få brugt deres kreativitet, og skabe flotte påskefigurer og pynt.

Overvej at male påskeæg. I kan bruge enten dekorationsæg i plast, træ, papmaché eller styropor. De er nemme at male og dekorere for børnene. Vil I bruge rigtige æg, kan I puste æg. Enten manuelt eller med en æggepuster.

Rørperler og påske perleplader er også en klassisk børneaktivitet. Her kan ungerne lave flot påskepynt og påskefigurer på perleplader, som stryges og hænges op efterfølgende.

I kan også prøve at lave påskefigurer med styropor æg og gipsgaze. Se eksempelvis de søde påskeharer i denne idé.

Find materialer til hjemmelavet påskepynt

Her på shoppen finder du alt, du skal bruge til at lave flot påskepynt. Du finder bl.a. ægfjergul hobbymalingpenslerkartonSilk Clay her.

Vi har et stort udvalg af æg, som er lige klar til at blive malet og pyntet. Køb æg til påskepynt her.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.