Hjemmelavede påskeæg

Af pynt til påske kan du få æg i alle afskygninger og idéer i massevis til årets påskeæg. Blandt klassikerne er todelte æg af papmaché, der pyntes med decoupage og fyldes op. Du kan også støbe æg af beton, klippe påskeæg ud i designpapir eller male hvide æg, der ligner rigtige æg til forveksling.

Herunder finder du en række idéer og inspiration til flotte hjemmelavede påskeæg.

Idéer til at dekorere og farve hjemmelavede påskeæg
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

 

>

{{ totalCount }} varer

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Idéer til flotte hjemmelavede påskeæg til pynt

Mal flotte hjemmelavet påskeæg med akvarelPåskeægget er om noget indbegrebet af påskepynt. De kan bruges både i dekorationer og ophæng, og er ikke mindst en kreativ aktivitet, som både børn og voksne kan samles om.

Hjemmelavede påskeæg kan laves på mange måder. Du kan male på æg, dekorere træ æg eller styropor æg, tegne flotte påskeæg på papir eller karton, bruge selvhærdende ler til at forme dine egne æg, eller lade børnene lave sjove påskeæg med perleplader og rørperler.

Påskeæggene kan også dekoreres med pynt, fjer, decoupage eller Silk Clay. Kort sagt: Du kan selv bestemme både form, farver og materialer, og få de fineste påskeæg ud af det.

Herover har vi samlet et stort udvalg af idéer til påskeæg, som du kan bruge som inspiration til at lave dine egne pynteæg til påske. Klik ind på den enkelte idé, for at finde en gør-det-selv vejledning, downloade en skabelon og se hvilke produkter, vi anbefaler til den kreative aktivitet.

DIY påskeæg for børn

Hjemmelavet påskeæg og påskepynt er perfekt som kreativ aktivitet for børn og barnlige sjæle. Her kan du virkeligt lade ungerne udfolde deres kreative talenter.

Vælg en af vores typer af børnemaling, eller lad ungerne male med tuscher eller vandfarve.

Hvis det er nemmere at styre, kan I også bruge en æggemaler, som holder ægget for en, så man nemmere kan male. Den er både god til børn, og til voksne, der vil lave skarpe streger og mønstre.

Mal selv påskeæg med vandfarve eller farveblyanter

Vil du gerne male på påskeæg, kan du vælge mellem mange forskellige slags maling, tusch og farve. Vi har et stort udvalg af hobbymaling (akrylmaling) og akryltuscher, som kan male og tegne på de fleste overflader.

Vælger du æg med lidt struktur, kan vandfarve eller farveblyanter også være fine til at male påskeæg.

Til rigtige æg, skal du vælge en farve, som ikke trænger igennem æggeskallen. Her kan farveblyanter være gode at male påskeæg med. Tag et kig på vores æggepuster, som du kan bruge til at få indholdet ud af hønseæg med. Lad en voksen være med, når der arbejdes med rigtige æg.

Få inspiration til andre påskeaktiviteter i vores idébank. Her kan du få inspiration til bl.a. påskepynt, påske perleplader, gækkebreve, påske hækling og meget mere.


Terrakotta påskeæg dekoreret med marmoreringsfarve Hjemmelavet påskeæg pyntet med dekorationsfolie Hjemmelavet påske æg dekoreret med tusch Flotte påskeæg dekoreret med tørrede blomster

Find materialer til hjemmelavede påskeæg

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at lave flotte hjemmelavede påskeæg. Du finder bl.a. æg, dekorationsæg, fjer, gul hobbymaling, pensler, karton, Silk Clay her.

Vi har et stort udvalg af æg, som er lige klar til at blive malet og pyntet. Køb få styk eller bestil en stor pakke til skolen, børnehaven eller institutionen.

Lav nemt flotte påskeæg med vatæg eller styropor ægDu finder bl.a.:

  • plastik æg
  • styropor æg (flamingo)
  • træ æg
  • pap æg
  • papmaché æg
  • terrakotta æg
  • æggeskaller i papmaché

Vi har også to-delte æg, som er gode til små gaver, slik, chokolade eller godter til børnene.

Køb æg til påskepynt her.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.