Hjemmelavet julepynt

Juleguirlander

Guirlander er en naturlig del af julepynt, og er en af de slags pynt som børn nemt kan lave. Med stjernestrimler kan børnene hurtigt masseproducere metervis af juleguirlande derhjemme eller til juleklippedag i skole eller børnehave. Vil du have en mere avanceret guirlande, kan du bruge stjerner eller lyskæde med pynt. Herunder har vi samlet en række idéer, som du kan bruge som inspiration til hjemmelavede juleguirlander.

  • Kategorier
  • Filtre
  • Sorter efter

10 varer

pr. side
Stigende orden

10 varer

pr. side
Stigende orden

Nemme guirlander for børn

Juleguirlander er en nem form for julepynt, som selv mindre børn kan være med til. Det er en af de typer julepynt, som bliver produceret i kilometervis, når landets skoler og børnehaver holder juleklip.

Den helt simple guirlande er en papirguirlande, som laves af små stykker papirstrimler. Guirlandestrimler eller stjernestrimler er oplagte til denne slags juleguirlande.

En klassisk papirguirlande til jul, laves ved at lave en kæde af de små papirstrimler, som limes sammen i cirkler, som går ind i gennem den forrige cirkel.

En fin guirlande er også en lavet med musetrapper, hvor to strimler flettes på tværs, og limes sammen med den næste musetrappe, så man til sidst får en lang guirlande til ophæng eller juletræet.

Her hos Creativ Company kan du købe både guirlandestrimler og stjernestrimler i mange forskellige farver og design. Og får I brug for sakse og limstifter, har vi også det.

Juleguirlande med lys

Du kan pifte din juleguirlande op ved at tilføje et lyskæde, eller ved at bruge en lyskæde, som du dekorerer med julestjerne, julepynt eller andet.

Køb små LED-lyskæder her.

Få inspiration til andre kreative juleidéer

Leder du efter inspiration til anden kreativ gør-det-selv julepynt? Så tag et kig på nogle af vores inspirationsområder, hvor du kan finde kreativ idéer til julepynt for børn, nisser, juledekorationer, julehjerter, hjemmelavet juleklip, julesokker, nissehuer, julestjerner og meget andet.

FAQ om guirlander

Hvad er en guirlande?
En guirlande er en kæde af udsmykninger. Oprindeligt var det et hængende bånd udsmykket med blomster, blade og måske frugter. En juleguirlande udmykkes med julefigurer som stjerner, hjerter, kræmmerhuse, nisser eller lignende.

Hvor stammer guirlander fra?
Guirlanden på juletræet er en tradition der stammer fra Tyskland, lige som meget af den øvrige pynt til juletræet.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.