Idéer til hjemmelavede julekort

Er du typen der skriver julekort til familie og venner? Så tag et kig her. Vi har samlet et stort udvalg af idéer til flotte hjemmelavede julekort. Her kan du finde inspiration til både udseende, farver og materialer, som du kan bruge til DIY julekort. Klik ind på det enkelte julekort, for at få en trin-for-trin vejledning til at lave kortet selv.

Julekort
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t("Du\u0020har\u0020set\u0020\u00251\u0020af\u0020\u00252\u0020produkter").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Personlige julekort og hjemmelavede julehilsner

Du kan lave dine egne personlige julekort selv. Det er både hyggeligt at lave sin egne kreative julekort, og er noget som hele fin familie kan samles om. Krea-tid med ungerne er kvalitetstid. Og de fleste børn vil elske, at klippe og klistre og lave et specielt julekort til bedstemor og bedstefar.

Hjemmelavede julekort i karton med julemotiver af julemand og rensdyr

Når I går i gang med julekortfremstillingen, flyver tiden afsted, mens I hygger jer med at se, hvad de forskellige hobbymaterialer ogiver af muligheder. Det er da også derfor, at det er favorit hos mange, at lave deres egne julekort.

Den personlige og hjemmelavede julehilsen, giver også lige et ekstra strejf af glæde hos modtageren.

Lav selv julekort med karton og papir

Her på siden har vi samlet en række idéer, som du kan bruge som inspiration til dine egne hjemmelavede julekort. Klik ind på den enkelte idé for at finde og downloade skabeloner, hvis du vil lave det samme julekort som i idéen. Du kan også bare lade dig inspirere af processen og teknikkerne, og så sætte dit helt eget præg på julekortene.

Med karton og papir, kan du klippe og pynte julekortene lige som du vil. Du kan lave bl.a. stjerner, julehjerter, nisser, juletræer og meget mere. Læg en plan, eller lad saksen føre dig, og skab flotte og dekorative mønstre og figurer.

Du kan også bruge designpapir og glimmerpapir, til at skabe flotte visuelle effekter. Her på shoppen finder du alt i julepapir, julekarton og mønsterpapir der passer til juletiden.

Hjemmelavet julekort med foto af dine børn

En af de nyere måder at lave julekort, er at få printet julekortet hos en online forhandler. Vil du lave et personligt julekort med dine børn på, kan du dog sagtens lave det selv.

Print eller få fremkaldt et billede af børnene, og klip det til, så det passer på dine hjemmelavede julekort. Her kan du lave en flot ramme af papir, eller bruge en passepartoutramme som base for dit julekort. Eller hvad med at tegne eller klippe et par nisser ud, og sæt dine børns hoveder på? Kun fantasien sætter grænser, hvis du vil lave dine egne julekort med børnebilleder på.

Materialer til hjemmelavede julekort

Lav selv julekort i Oslo design fra Vivi GadeHer hos Creativ Company kan du finde alt det du skal bruge, til at lave flotte og kreative julekort. Du kan bruge vores neutrale kort og kuverter, som base for dine julekort. Vi har også alverdens former for papir og karton, som du kan bruge til lave figurer og mønstre. Her finder du bl.a.: decoupagepapir, glanspapir, harmonikapapir og glitterpapir.

Vi har også alt inden for glitter, stickers og glansbilleder, rhinsten og stickers til at sætte på julekortene.

Under hobbyværktøj finder du bl.a. mønstersakse der klipper zigzag, limstifter, stansejern og dobbeltklæbende tape. Så er du godt dækket ind, når du skal lave dine DIY julekort.

FAQ om julekort

Hvorfor julekort?
Et julekort er en personlig og hyggelig måde, at ønske glædelig jul til familie og venner. Det varmer hos modtageren og kan sprede juleglæde. Og ikke mindst signalere at man tænker på dem, her i den søde juletid.

Hvor kan jeg købe julekort?
Her hos Creativ Company har vi et stort udvalg af kort og kuverter til julekort. Du kan derefter sekv dekorere dine julekort med mønstre, papir, figurer, glimmer og meget mere.

Hvordan laver jeg et julekort?
Det nemmeste er at bruge et ensfarvet kort, og så dekorere julekortet med det tema, eller de figurer og mønstre, som du synes passer på kortet. Det er kun fantatsien der sætter grænser. Vil du have inspiration til design af julekort, kan du se på vores inspirationsidéer her på siden.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.