Jule perleplader

Der er mange muligheder for at være kreativ med rørperler til jul. Rørperler er oplagte til jule perleplader, hvor du laver hjemmelavet julepynt med perler. Her på siden kan du få inspiration til dine jule perleplader med bl.a. julehjerter, julestjerne og julekugler med perler.

Jule perleplader
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Hjemmelavet julepynt med jule perleplader

Hjerteophæng i rørperler lavet på jule perleplade

At lave perleplader med rørperler er en hyggelig og populær hobby, som både børn og voksne kan lave. Man kan fordybe sig i perlerne, og lade fantasien få frit løb. Og så er det en oplagt aktivitet til jul, hvor I kan lave flot hjemmelavet julepynt med perler.

Perlefigurerne kan sættes på en snor og hænges til pynt i vinduet, på en juledekoration eller på juletræet. Og så er de ikke mindst gode som gaver til bedsteforældre fra deres børnebørn. Mulighederne er mange. Og du finder netop idéer til flotte jule perleplader her på siden.

Idéer til jule perleplader med hjerter, stjerner og julekugler

Julen er en højtid der er fyldt med søde motiver og figurer, som snemænd, nissepiger, julemænd og rensdyr. Dertil kommer de klassiske julefigurer som julehjerter, stjerner og julekugler. Alle disse julemotiver er oplagte at lave med rørperler. Derfor er det også disse julemotiver, som vi har valgt at bruge, når vi med vores idéer inspirerer til at være kreativ med jule perleplader og perler til jul.

Juleshjerte perleplade

Julehjerter er om noget indbegrebet af jul. Og perleplader med julehjerter er super søde, og kan bruges både som ophæng og som julepynt på juletræet. Julehjerter er nemme at lave, og der findes en hjerteperleplade, som er oplagt til at bruge. Se idéen her.

Julekugle perleplade

Julekugler er en klassisk julepynt på juletræet. Julekugler med perler er en glimrende tilføjelse på juletræet, hvor du kan lave flotte julekugle perleplader med dine egne favorifarver og -mønstre. Se idéen her.

Julestjerne perleplade

En anden klassisk julepynt er stjernen. Og med en stjerne perleplade, kan du nemt lave flotte julestjerner af perler. Lige til at hænge op i vinduet eller på juletræet. Se idéen her.

Perleplade dyr

Søde dyr som rensdyr, pingviner og isbjørne kan også laves med perler. De er oplagte som ophæng på børneværelset, og kan eventuelt laves med nissehuer, for at give dem ekstra julepræg. Se idéen her.

Snefnug af rørperler på perleplade Rensdyr, pingvin og isbjørn af rørperler på perleplade Hjerte og stjerner af rørperler på stiftplade Snekugle med julefigurer af rørperler

Materialer til jule perleplader

Perleplader er en nem og billig hobbyaktivitet, og kræver ikke mange materialer. Du skal bruge en eller flere perleplader, rørperler i forskellige farver, og så ellers bare din kreativitet. Når jule perlepladerne er færdiglagte, skal de stryges, så perlerne smeltes sammen og ikke falder fra hinanden.

Hos Creativ Company har vi et stort sortiment af Nabbi rørperler. Her finder du flere forskellige størrelser af rørperler, såsom Nabbi Medium rørperler og Nabbi Jumbo rørperler til mindre børn. Alle perler fås i et væld af farver, bl.a. de klassiske julefarver.

Nyeste skud på stammen inden for rørperler er BioBeads, som er bionedbrydelige rørperler.

Desuden har vi et stort udvalg af perleplader, hvoraf flere kommer med mønstre/figurer der passer perfekt til julepynt og juleophæng. Husk at være opmærksom på, om perlepladerne passer til medium rørperler eller jumbo rørperler.

Med både idéer og materialer på plads, er det altså bare om at gå i krig med at lave masser af flotte jule perleplader.

Lav flotte julegaver med PhotoPearls

Vil du tage dit perlebyggeri et niveau op, kan du overveje at prøve PhotoPearls. Det er fotoperler, hvor du genskaber et fotografi med perler. Med disse kan du lave flotte julebilleder med perler, eller lave en julegave til en i familien, med et perlebillede med børnenes ansigter på.

Læs mere om PhotoPearls.

FAQ om jule perleplader

Hvilke farver perler skal jeg bruge?
Til jule perleplader kan du bruge de fleste klassiske julefarver. Altså rød, hvid, grøn, gul osv. Men vi fører de fleste farver perler. Så det er kun din fantasi der sætter grænser.

Hvilke motiver jule perleplader?
Perlepladerne fås i flere motiver, som er designet til julepynt. Vi har både stjerner, kugler og hjerter i sortimentet, som du kan bruge til dine jule perleplader. Derudover kan du bruge en stor firkantet perleplade, til at lave de fleste figurer og julepynt.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.