Hjemmelavet julekalender

Vil du lave din egen julekalender eller pakkekalender til dine børn? Så kig med her. Her finder du idéer og inspiration til hjemmelavede julekalendere og pakkekalendere. Klik ind på den enkelte idé, for at se en vejledning til at lave julekalenderen.

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t("Du\u0020har\u0020set\u0020\u00251\u0020af\u0020\u00252\u0020produkter").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Lav selv julekalender til dine børn

Hjemmelavet julekalender af 24 æsker med små overraskelser

Børn elsker julekalendere, hvad enten det er dem med chokolade, legetøj eller en med billeder i. Den sidste kan du nemt lave selv.

Du kan enten bygge din egen hjemmelavede julekalender med 2 stykker karton, hvor du selv laver låger, dekorerer og designer den til det enkelte barn. Vil du spare lidt tid her, kan du købe en julekaleder uden tryk. Her får du en færdig julekalender, som bare skal males, tegnes, dekoreres som du nu ønsker det. Så er du hurtigt i gang med en hjemmelavet julekalender til dit barn.

Her hos Creativ Company tilbyder vi flere slags julekalendere, som du selv kan dekorere. Se udvalget af julekalendere her eller hop direkte til et af vores produkter: Julekalender af karton med 24 udstansede låger.

Lav selv julekalender fra børnene

Lav selv julekalender med tegninger

Lad dit barn dekorere sin egen hjemmelavede julekalender med klistermærker, tegninger, billeder m.v. Det er en rigtig fin gave fra børnene til deres forældre eller bedsteforældre.

Få inspiration til denne slags hjemmelavede julekalender i idéen her.

Hjemmelavet pakkekalender eller adventskalender

En julekalender kan også være en hjemmelavet pakkekalender eller adventskalender, hvor barnet kan åbne en lille gave dagligt eller hver advent.

Pakkekalendere kan udformes på mange fantasifulde måder. Det kan være små æsker, lommeophæng, gaver der lægges i en julesok m.v. Vi har samlet en række idéer i listen herover. Her finder du idéer til bl.a.:

Klassisk pakkekalender af kanvas lommeophæng
Dekorer et lommeophæng med filt, grosgrainbånd og rub on stickers for at lave en klassisk julekalender med 24 lommer til årets kalendergaver.
Se idéen her

DIY julekalender af 24 æsker dekoreret med decoupagepapir og stickers
Hjemmelavet julekalender som består af 24 små æsker. Alt i håndlavet papmache. Hvert låg er herefter pyntet med decoupagepapir og en sticker med påtrykt tal.
Se idéen her

Julekalender af 24 små huse og træer i pap
Dekorér 24 æsker til gaver. Brug æskerne som julekalender med små gaver eller slik i.
Se idéen her

Nedtælling til juleaften

Børnene kan farvelægge julekalender til bedsteforældre

En julekalender bruges ofte som en nedtælling til juleaften, så børnene dag-for-dag, kan følge med i hvordan julen nærmer sig.

Nedtællingen kan laves som en flot dekoration, hvor barnet kan hjælpe til med at dekorere denne, pynte med kunstig sne og male julefigurer.

Få inspiration til andre kreative juleidéer

Leder du efter inspiration til anden kreativ gør-det-selv julepynt? Så tag et kig på nogle af vores inspirationsområder, hvor du kan finde kreativ idéer til guirlander, juledekorationer, julehjerter, julestjerner og meget andet.

FAQ om julekalendere

Hvad er en julekalender?
En julekalender er en kalender med 24 låger, som åbnes en-for-en fra 1. december til juleaften d. 24. december. En julekalender består typisk af to stykker karton oven på hinanden, med 24 låger i det øverste lag. Under hver låge findes der et lille billede, motiv eller tekst. Siden hen er julekalendere med små gaver i, blevet mere og mere udbredt. Og i dag findes alt lige fra chokoladekalendere, slikjulekalendere, julekalendere med legetøj til julekalendere med parfumer.

Hvor stammer julekalendere fra?
Julekalenderen stammer oprindeligt fra Tyskland, hvorfra traditionen har vundet indpas i Danmark.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.