Barnedåbspynt

Til en barnedåb er det oplagt at gøre noget særligt ud af borddækningen og bordpynten. Derfor får du masser af idéer til barnedåbspynt og de mest oplagte varer, som du  kan gå på opdagelse i.
Find inspiration og idéer til kreativ bordpynt og bordækning til dåb herunder.

Barnedåbspynt
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

 

>

{{ totalCount }} varer

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Hjemmelavet bordpynt og opdækning til barnedåb

Skal I holde dåb og dåbsfest? Så skal der tænkes både barnedåbspynt og borddækning. En dåb er ofte en fest, hvor mange gør lidt ekstra ud af både borddækning og bordpynt.

Dåbspynt gør det hele lidt flottere. Lidt mere hyggeligt, og ikke mindst meget personligt. Specielt hvis man laver bordpynten selv.

Borddækning til dåbsbordet

Til selve bordopdækningen af bordene til dåbsfesten, skal der bruges duge, som matcher dåbsfestens farvetema. Service, glas m.v. står stedet typisk for. Dette skal selvfølgelig også tænkes ind i den samlede helhed.

På bordet skal der typisk og servietter. Både til brug og måske også som en del af dåbspynten. Du skal derfor overveje hvilke servietter der skal bruges, og om de eventuelt skal foldes på en bestemt måde. I vores idékatalog herover, kan du bl.a. finde forslag til servietfoldning.

Få inspiration til pynt til barnedåb

I oversigten herover, har vi har lavet en række idéer til dig, hvor du kan finde inspiration til barnedåbspynt. Her er idéer til både dekoration, opstilling, loftspynt, lys, glas, bordkort og meget mere.

Farvetema til barnedåben

Overvej om der skal laves et farvetema til dåbsfesten, som skal gå igen i både dåbspynt, bordkort, opdækning m.v. Det kan være enten helt kønsneutrale farver, eller mere klassiske pige- og drengefarver som lyseørd og lyseblå.

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at lave flot pynt barnedåbsfesten. Og det hele fås i et utal af farver. Du finder bl.a. bordkort, stansemaskiner, papir og karton, balloner, servietter, flag, festartikler, limstifter, sakse og meget mere.

Huskeliste til oppyntning til barnedåben

Er du i tvivl om, hvad du skal bruge til barnedåben? Så frygt ikke. Vi har lavet en lille huskeliste, som du kan bruge som inspiration til, hvad du skal huske til bordækning og bordpynt til barnedåben.

  • Vælg farve og eventuel tema til dåben
  • Duge / bordløbere til bordene
  • Stearinlys / LED-lys samt lysestager
  • Servietter - evt. servietpynt
  • Barnedåbspynt - både bordpynt og eventuel til festsalen
  • Blomster og anden dekoration
  • Bordkort
  • Evt. bordplan til ophængning
  • Evt. menukort

Mere inspiration til barnedåben

Vil du have mere inspiration til barnedåben? Så tag et kig på vores tema barnedåb. Har har vi samlet en række idéer til bl.a. dåbsinvitationer og bordkort.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.