Babyshower

Fejr en kommende mor med et baby shower fyldt med kreativitet og hjemmelavet pynt.
Her finder du idéer og inspiration med vejledninger, så det er enkelt at komme i gang med lav selv pynt til baby shower.

Babyshower
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t("Du\u0020har\u0020set\u0020\u00251\u0020af\u0020\u00252\u0020produkter").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Hjemmelavet babyshower pynt

Den amerikanske tradition med et babyshower, vinder mere og mere udbredelse i Danmark. Her holder man en "graviditetsfest" for moderen, og fejrer graviditeten og det kommende barn.

I USA går de meget op i at pynte flot op til et babyshower. Typisk både med babyshower pynt og flot indpakning af gaverne. Ofte holdes det i de klassiske lyserøde og lyseblå "babyfarver". Men det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan du vil lave pynt til dit babyshower.

Med hjemmelavet babyshower pynt, kan du selv designe det lige som du vil, og få de farvetemaer, som du synes passer bedst til begivenheden.

Få inspiration og idéer til babyshower

Herover har vi samlet en række idéer, som du kan bruge som inspiration til DIY pynt til babyshower. Klik ind på den enkelte idé for at finde vejledning, skabeloner og nem oversigt over hobbyartikler til aktiviteten.

Du kan også gå på inspirationsjagt i vores store idékatalog, hvor du kan finde på idéer til pynt, indretning og kreative hobbyaktiviteter.

Hvad er et babyshower?

Et babyshower er en fest, som fejrer en graviditet. Det er en amerikansk tradition, hvor man lykønsker moderen med graviditeten og laver en gaveregn over hende (shower).

Hvornår holder man et babyshower?

Man holder typisk et babyshower i graviditetens 3. trimester, typisk en måned eller to inden den forventede fødsel finder sted.

Materialer til baby shower pynt

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til, at lave flot pynt til dit baby shower. Og det hele fås i et utal af farver. Du finder bl.a. papir og karton, æsker, gavepapir, gavebånd, explosion boxes, balloner, festartikler og meget mere.

Vil du have inspiration til barnedåben?

I vores store idékatalog har vi også en række idéer til barnedåb. Tag et kig på vores tema barnedåb. Har har vi samlet en række idéer til bl.a. barnedåbspynt, dåbsinvitationer og bordkort.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.